Hlavní obsah

Colin Farrell propil tisíce dolarů

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MARRÁKEŠ

Hollywoodský herec Colin Farrell si získal pověst bouřliváka, který svými excesy nenechá v klidu šéfy filmových studií. Nyní si pro ně ale přichystal šok, který rozdýchávali několik dnů.

Foto: Jana Matějíková

vánoční zdobení budovy magistrátu

Článek

Po čtrnáctidenním pobytu v marockém hotelu po něm na recepci zůstal účet ve výši čtyřiašedesáti tisíc dolarů, což je v přepočtu něco kolem dvou miliónů korun. Největší část z účtu přitom padla za alkohol.

Velká hvězda nezaplatí vůbec nic

Farrell, který v českých kinech září ve filmu S.W.A.T., je sice proslulý svou zálibou v pití hektolitrů piva, přesto tak vysoký účet nikdo ani ve snu neočekával.

Čtrnáctidenní nepřetržitá pitka, kterou si herec dopřával mezi natáčením historického velkofilmu Alexander, ale Colina podle všeho nebude stát ani halíř. Nikdo z filmařů se ho neodváží ani napomenout, natož aby po něm požadoval nějakou finanční náhradu. Producenti filmu jsou si totiž vědomi toho, že jim Colinova účast přinese velké zisky.

"Účet za Farrellovo apartmá byl skutečně nadprůměrný, ale jeho zaměstnavatelé se jen těžko budou domáhat nějakých finančních kompenzací. Alespoň si myslím, že nejsou tak šílení a napadne je, s kým mají tu čest. Colin je velká hvězda a bude to právě on, kdo přitáhne na Alexandra do kina diváky. Je potřeba se proto k němu tak chovat," řekl zdroj blízký filmovému štábu.

Sedmadvacetiletý Farrell, který proslul nejen pitkami do rána, ale také stahováním kalhot a různými exhibicemi, je nyní zpátky v Anglii, kde natáčí k očekávanému velkofilmu interiéry.

Reklama

Související témata:

Související články

Neodolatelný irský herec jede v drogách

Za nikoli železného, ale přímo titanového muže by se dala označit hollywoodská hvězda irského původu Colin Farrell. Na doporučení psychologa, na něhož...

Jolieová neunesla Farrellovu zhýralost

Ačkoliv je herečka Angelina Jolieová velmi liberální, odmítá trpět manýry svého kolegy Colina Farrella, s nímž v Maroku natáčí film o Alexandru Velikém....

Výběr článků

Načítám