Hlavní obsah

Jolieová neunesla Farrellovu zhýralost

Novinky, Korzo
LOS ANGELES

Ačkoliv je herečka Angelina Jolieová velmi liberální, odmítá trpět manýry svého kolegy Colina Farrella, s nímž v Maroku natáčí film o Alexandru Velikém. Připadá jí praštěný, zhýralý a neurvalý. Nehodlala už dále trpět jeho obnažování na veřejnosti a ze společného hotelu, v němž celý štáb přebýval, se odstěhovala.

Foto: Marcel Vašut
Článek

Sedmadvacetiletý Colin, který se vyžívá v pitkách a bujarých večírcích, je na svůj penis náležitě hrdý a považuje za důležité, aby se jím pokochaly i všechny herecké partnerky.

"Vždycky svůj kusanec odhaluje, když si trochu přihne. Nám to připadalo legrační, dámy se rády kouknou, ale Angelina se naštvala a odstěhovala. Prý je jí z takového chlapského vytahování na nic," řekl svědek jednoho z Colinových výstupů.

Odhaloval se už ve škole

Farrell je svým pohlavím doslova posedlý. V minulosti se již objevilo několik výpovědí přátel a spolužáků z mládí, kteří hovořili o Colinově touze srovnávat svůj penis s penisem ostatních.

Proslavil bary

Později se dokonce jisté londýnské bary proslavily díky Farrellovým alkoholovým sedánkům, na nichž se herec ochotně odhaloval. Dosud se všichni smáli, až Angelina Jolieová demonstrativně vyjádřila svůj odpor k hercově ješitnému chování.

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolieová si ráda smlsne na hmyzu

Vedle mateřských citů probudil malý chlapec Maddox ve své adoptivní mamince Angelině Jolieové i lásku ke Kambodži, jeho vlasti. Herečka a vyslankyně...

Výběr článků

Načítám