Hlavní obsah

Neodolatelný irský herec jede v drogách

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Za nikoli železného, ale přímo titanového muže by se dala označit hollywoodská hvězda irského původu Colin Farrell. Na doporučení psychologa, na něhož se obrátil s přetrvávajícími depresemi, totiž sepsal seznam návykových látek, k nimž se uchyluje kvůli udržení duševní rovnováhy.

Článek

Z vlastnoručně vyhotoveného přehledu vyplynulo, že Colin zkonzumuje týdně dvacet tabletek extáze, čtyři gramy kokainu, šest pilulek speedu, 14 gramů hašiše, tři láhve Jacka Danielse, dvanáct lahví červeného vína, šedesát pint piva, nemluvě o denní spotřebě čtyřiceti cigaret.

"Pak se diví, že má deprese," zkonstatoval lakonicky jeho osobní psycholog. A pochopitelně mu doporučil radikální změnu životního stylu. "Vím, že se musím odrazit ode dna, na které jsem klesl," říká sám umělec. Věří, že se mu to podaří.

Má pro to hned dva pádné důvody. Nejen slibně se rozvíjející profesionální kariéru, ale především narození synka, kterého mu porodila modelka Kim Bordenaveová. "Děti miluji," přiznal se v rozhovoru s reportéry rozhlasové stanice Radio Times. "Dělá mi pouze starost, že bych je mohl přivést do svého zmateného světa, v němž zatím převládá šílenství." Zároveň veřejně přislíbil, že něco takového nedopustí.

Reklama

Související články

Colin Farrell bude novou tváří Ralpha Laurena

Hollywoodský bouřlivák Colin Farrell se brzy objeví na billboardech a v časopiseckých reklamách coby tvář společnosti Ralph Lauren. Irský krasavec podepsal...

Výběr článků

Načítám