Hlavní obsah

Chystali se na pohádkovou svatbu. Pes však Američanovi sežral pas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pár z amerického Bostonu musí před svou svatbou v Itálii řešit nečekaný problém. Méně než dva týdny před jejich plánovaným odletem přišel muž o cestovní pas. Zničil mu ho jejich zlatý retrívr Chickie. Páru tak zbývá málo času a hledá způsoby, jak na svatbu odletět.

Foto: Envato Elements

Ilustrační foto

Článek

Nezvyklý příběh, o kterém informoval server NBC Boston, začal vyřizováním povolení k sňatku, aby se Američan Donato Frattaroli a jeho snoubenka Magda Mazriová mohli tento pátek vzít v jejich milované Itálii.

Úspěšně zvládnuté pochůzky oslavili večeří, ale neměli tušení, že jejich retrívr Chickie, kterého museli nechat doma, si rovněž na něčem pochutnal.

Chickie rozkousal první čtyři stránky Frattaroliho pasu, několik jeho zadních stran a razítko z Mexika, kde se manželé před několika lety zasnoubili.

„Při prvním pohledu na pas to nevypadalo, že by byl nějak extra poškozený,“ vysvětlila Mazriová. Jakmile se však pár podíval pořádně, zjistil, že je to mnohem horší.

„Poškozená byla snad každá důležitá stránka. Všechny jeho osobní údaje byly úplně roztrhané, stránka s fotkou byla roztrhaná, čárový kód na zadní straně pasu byl roztrhaný,“ řekla Mazriová s tím, že Chickie je jinak zcela bezproblémový pes.

Pár se nevzdává a usiluje o nový pas

Situace je však ještě komplikovanější, protože žádný z úřadů v okolí jejich bydliště nemá na vyřízení nového pasu volný termín. Snoubenci se ale rozhodli pro svou vysněnou svatbu udělat cokoliv, a tak začali oslovovat i místní zákonodárce.

„Poslali jsme e-mail do kanceláře kongresmana Lynche, pak jsme se spojili se senátorem Markeym, jejich zaměstnanci byli neuvěřitelně komunikativní,“ svěřil se Frattaroli. „Ale nakonec vše opravdu záleží na ministerstvu zahraničí a pasovém úřadě,“ dodal smutně.

Mazriová se stále snaží zůstat pozitivní a doufá, že se jim svatbu, kterou plánují roky, ještě podaří uspořádat. „Nedovolím si ani pomyslet na plán B. Jiná možnost pro mě neexistuje. Tak či onak, v pátek letíme do Itálie,“ řekla.

Koupil si psa online, přišel mu poštou v balíku, a ještě k tomu jiná rasa

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám