Hlavní obsah

Koupil si psa online, přišel mu poštou v balíku, a ještě k tomu jiná rasa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké překvapení potkalo muže jménem Liu z města Liou-čou nacházejícího se v autonomní oblasti Kuang-si v jižní Číně. Objednal si totiž na populární stránce Pinduoduo štěně zlatého retrívra. Zvíře mu došlo poštou. A navíc se jednalo o úplně jiné plemeno.

Koupil psa online, přišel mu poštou v balíku, a ještě k tomu jiná rasaVideo: AP

 
Článek

Na videu, které bylo natočeno 4. srpna, rozbaluje překvapený majitel poštovní balíček, ve kterém má být zlatý retrívr, kterého si na internetu pořídil za dvě stě juanů (zhruba 600 korun). Ani v Číně přitom není povoleno posílat živé psy poštou, ale jsou přepravováni speciálními doručovateli a s asistencí veterinární služby, podobně jako je tomu i u nás.

Z balíků na pardubické poště létaly včely

Krimi

Kromě toho ale ve chvíli, kdy pan Liu balíček rozbalil, zjistil, že se nejedná o slibovaného zlatého retrívra, ale o psa patřícího k čínským domácím plemenům. Když Liu zavolal odesílateli, co má celá věc znamenat, dostalo se mu odpovědi, že „Zlatý retrívr“ je jméno zvířete, nikoliv jeho rasa.

Navzdory zjevnému podvodu, se Liu rozhodl si zvíře nechat, protože mu připadalo roztomilé. A věří, že mu poskytne lepší péči než původní majitel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám