Hlavní obsah

Christina Aguilera popletla při finále Super Bowlu slova hymny

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Asi každý umělec vám řekne, že text může vypadnout komukoliv v jakoukoliv chvíli. A ano, zpěvačka Christina Aguilera by se pod to mohla nyní podepsat tučným písmem. Vypadla jí totiž slova americké národní hymny v tu nejhorší chvíli - na finále známého Super Bowlu, který sledovalo jen v USA okolo sta miliónů lidí.

Článek

Christina Aguilera (30) dostala při finále Super Bowlu pořádné okno, či spíše rovnou výlohu. Nemalým způsobem změnila slova americké hymny "The Star-Spangled Banner". Místo toho, aby zazpívala pasáž: "O'er the ramparts we watched, were so gallantly streaming," vyšla z jejích úst obdoba předchozího verše, pouze s malou variací: "What so proudly we watched at the twilight's last gleaming".

Foto: Jeff Haynes, Reuters

Christina Aguilera při pokaženém vystoupení zpívá americkou hymnu.

Pokažený ceremoniál k nastávající hře se tak okamžitě stal v USA nejdiskutovanějším tématem na sociálních sítích v čele s Twitterem.

"Úplně jsem vypadla z role a ve skladbě jsem se ztratila. Mohu jen doufat, že každý cítil mou lásku k zemi a že pravé poselství hymny vyznělo i tak," uvedla pro CNN smutná zpěvačka.

Foto: Gary Hershon, Reuters

Super Bowl sledovalo na stadiónu v texaském Arlingtonu 100 tisíc diváků.

Finále tohoto ročníku Super Bowlu se odehrálo mezi týmy Green Bay Packers a Pittsburgh Steelers, Packers zvítězili 31:25.

Jde o jeden z nejsledovanějších pořadů v americké televizi vůbec. Pořad na sebe silně upozornil v roce 2004, kdy v poločasové pauze strhl Justin Timberlake část oblečení zpěvačce Janet Jacksonové a odhalil její prso. Letos se o "reklamu" postarala Christina Aguilera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám