Hlavní obsah

Cameron Diazová se v sobotu vdá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Herečka Cameron Diazová (32) a zpěvák Justin Timberlake (24) by měli nadcházející sobotu vstoupit do manželského svazku. Svatba by se měla konat na jihu Francie.

Článek

Pár si pro svatební účely rezervoval v Nice celý hotel. "Jsme plně obsazeni na zvláštní událost příští týden. Rezervovali si celý hotel," uvedl zdroj z podniku Grand-Hotel Du Cap-Ferrat, kde svatba proběhne.

Chystanou veselku však Timberlakeův tiskový mluvčí odmítl potvrdit. "Nikdy nekomentujeme nic ze zpěvákova soukromého života," uvedl. Mluvčí Diazové podle internetového serveru New York Post nereagovala na telefonáty.

Pár se snaží svou svatbu do poslední chvíle udržet v tajnosti. Herečka a zpěvák se spolu scházejí asi dva roky. Loni se na krátkou dobu rozešli poté, co Cameron usoudila, že je pro ni Justin příliš mladý.

Spor s paparazzi

Mezitím ale Cameron vede obvyklý život a chová se tak, aby dostála své pověsti. Diazová, která má ve zvyku rozčilovat se na dotěrné fotografy, si opět pár z nich "podala".

Do potyčky s paparazzi dostala například již loni, kdy se jí dokonce podařilo zbavit přístroje jednoho fotoreportéra v době, kdy zrovna večeřela se zpěvákem Justinem Timberlakem.

Nyní jí ale rozčílilo, že jí paparazzi nedají pokoj, ani když se baví s přáteli určitého věku. "Tak to už teď stačí. Jsme tu s dost starými lidmi," okřikla fotoreportéry. "Přes vaše blesky nevidí na cestu. Přestaňte fotit, když nastupují do auta. Rozumíte, co vám říkám?" obrátila v hněvu se na paparazzi.

Reklama

Související témata:

Související články

Diazová si koupila nové hnízdečko lásky

Americká herečka Cameron Diazová si pořídila novou rezidenci. Jde o jakési hnízdečko lásky, neboť by zde měla bydlet se svým přítelem, zpěvákem Justinem...

Zasnoubená Diazová se pomstila rivalce

Cameron Diazová a Justin Timberlake se podle listu The Sun zasnoubili. Důkazem toho má být nový diamantový prstýnek, který herečka nosí na ruce. Diazová...

Výběr článků

Načítám