Hlavní obsah

Zasnoubená Diazová se pomstila rivalce

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Cameron Diazová a Justin Timberlake se podle listu The Sun zasnoubili. Důkazem toho má být nový diamantový prstýnek, který herečka nosí na ruce. Diazová ani přesto nepřestala na Justina žárlit. Naposledy se obětí jejího nekontrolovaného vzplanutí stala v jedné z manhattanských noblesních restaurací fotomodelka Deanna Millerová.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Dvaatřicetiletá Cameron Diazová, přítelkyně třiadvacetiletého zpěváka Justina Timberlakea, totiž nelibě nesla, že se modelka, která předvádí spodní prádlo, při pořizování reklamních záběrů na Bahamách k Justinovi příliš měla.

A když zlomyslná náhoda přivedla dvacetiletou Deannu k sousednímu stolu v restauraci, kde si Cameron pochutnávala na zmrzlině, nezaváhala a dala volný průchod své nelibosti a žárlivosti.

Záda nic netušící, zato podezřelé svůdkyně, začala neprodleně a potají bombardovat drobnými kousky zmrzliny. Formálně se jí sice omluvila, ale ve svém počínání neustala. Diazové mediální zástupce označil příhodu za směšnou.

Diazová a Timberlake se měli zasnoubit někdy kolem Nového roku.

Reklama

Související témata:

Související články

Diazová si koupila nové hnízdečko lásky

Americká herečka Cameron Diazová si pořídila novou rezidenci. Jde o jakési hnízdečko lásky, neboť by zde měla bydlet se svým přítelem, zpěvákem Justinem...

Výběr článků

Načítám