Hlavní obsah

Diazová si koupila nové hnízdečko lásky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Cameron Diazová si pořídila novou rezidenci. Jde o jakési hnízdečko lásky, neboť by zde měla bydlet se svým přítelem, zpěvákem Justinem Timberlakem. Napsal to deník The Sun.

Foto: Archiv Nadačního fondu Hanky Kynychové

Taneční workshop pro děti z dětského domova s Ivanou Jirešovou

Článek

Dvaatřicetiletá Diazová za nový dům zaplatila tři milióny dolarů (asi 78 miliónů korun). Rezidenci hodlá sdílet s Timberlakem (23).

Podle listu se hnízdečko lásky nachází v Hollywood Hills. V luxusním sídle jsou tři ložnice a nechybí ani přídomek pro pozvané hosty. Dům byl postaven v padesátých letech minulého století a nabízí překrásný výhled na Los Angeles.

Diazová svou koupí dala jasně najevo, že veškeré informace o jejím rozchodu s Justinem jsou falešné. Na veřejnost se v uplynulých měsících dostaly zprávy, že jejich vztah zkrachoval, jiné hovořily o "těžkém období".

Cameron a Justin, pár, který je jedním z nejvíce sledovaných v Hollywoodu, se spolu stýkají necelé dva roky. Proslýchá se, že se chtěli na Vánoce vzít, nakonec však svatbu odložili. Podle zpěvákovi matky Lynn není její syn na ženění ještě připraven.

Reklama

Související témata:

Související články

Cameron Diazová chce založit rodinu

Přestože se herečka Cameron Diazová ještě začátkem června chtěla rozejít se svým přítelem, zpěvákem Justinem Timberlakem a věnovat se pilněji své kariéře, nyní...

Výběr článků

Načítám