Hlavní obsah

Fotografové žalují Diazovou a jejího přítele

– LOS ANGELES

Dva fotografové se rozhodli podat u soudu v Los Angeles žalobu na herečku Cameron Diazovou a jejího kolegu ze showbyznysu Justina Timberlakeho, který je údajně i jejím přítelem. Důvodem žaloby je fyzické napadení obou fotografů.

Foto: Alena Lochmannová

Mnoho obyvatel Two Rivers má české kořeny a řada z nich pochází právě z Domažlicka.

Článek

Incident se odehrál 6. listopadu před hotelem Chateau Marmont v Hollywoodu. Fotografové Saul Lazo a Jose Gonzalez uvádějí, že jim pár vyhrožoval, fyzicky je napadl a vzal jim aparát.

Lazo s Gonzalezem přitom ani jednu z hvězd neohrožovali a dokonce prý stáli od nich patřičně daleko. Přesto se na jednoho z nich Diazová vrhla, udeřila ho do krku a sápala se po jeho fotoaparátu, který mu sebrala. Pak se snažila vzít přístroj i druhému z fotografů.

Timberlake ve stejném okamžiku sprostě nadával a druhého fotografa vyzýval ke rvačce. Oba fotografové z místa museli utéct, následovala je prý jen zpěvákova hrubá slova. Odebraný fotoaparát je nyní na policejní stanici.

Diazová a Timberlake však prostřednictvím svého tiskového mluvčího vzkázali, že byli oběma muži překvapeni v tmavé ulici a jen se snažili v sebeobraně ubránit. Fotografové vyžadují odškodnění, jehož výše zatím nebyla zveřejněna. Kromě toho požadují úhradu nákladů za právní služby. Lazo a Gonzalez tvrdí, že oba utrpěli citovou i tělesnou újmu.

Reklama

Související témata:

Související články

Cameron Diazová chce založit rodinu

Přestože se herečka Cameron Diazová ještě začátkem června chtěla rozejít se svým přítelem, zpěvákem Justinem Timberlakem a věnovat se pilněji své kariéře, nyní...

Výběr článků

Načítám