Hlavní obsah

Brooke Shieldsová píše knihu o depresi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Brooke Shieldsová, matka téměř roční dcerky, se v současnosti vrhla na psaní knihy, v níž se se čtenáři podělí o vlastní zkušenosti s poporodní depresí. Dílo s názvem Down Came the Rain by mělo vyjít na jaře 2005. Informaci přinesl internetový server Fox News.

Foto: archiv The Tap Tap

Pojď dál 2014

Článek

"Doufám, že trochu osvětlím problém, který bývá často skrýván či ignorován a který v různé míře postihuje řadu žen v kterémkoliv životním období," prohlásila osmatřicetiletá herečka.

Dále zdůraznila, že ve svém díle věrně zobrazuje strach, šok a stud, který skutečně pocítila. "Pomůže ženám vyhnout se úskalí poporodní deprese a umožní vytvořit spolek, jehož členky by se vzájemně podporovaly."

Shieldsová je vdaná za producenta Chrise Henchyho. Loni v květnu porodila dcerku, kterou rodiče pojmenovali Rowan Francis.

Herečka svou kariéru začala ještě jako dítě, kdy pózovala pro módní časopisy, poté se nechala zlákat světem filmu a televize. Proslavila se díky snímkům Pretty Baby, The Blue Lagoon nebo Endless Love.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám