Hlavní obsah

Bohuš Matuš zmizí do brazilského Ria

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvák Bohuš Matuš chce na nějakou dobu ze zasněžené Prahy zmizet. Má teď zhruba měsíc volna a doufá, že si jej náležitě užije. Rozhodl se totiž splnit si svůj sen a vydat se do Brazílie.

Foto: Pavel Čempěl

Vybydlené domy v Revoluční ulici jdou k zemi.

Článek

"Moc jsem toužil vidět Rio de Janiero, vodopády Iguacu a také si pořádně užít sluníčka a koupání v moři, tak za pár dní odjíždím. Také přátelé mi Brazílii doporučovali," svěřil se Bohuš Matuš.

S sebou si kromě svých nepostradatelných pokrývek hlavy rozhodně vezme i skládací člun, na němž se už plavil po několika mořích.  

Konkurz na dámský doprovod

"Vždycky se do něj uložím, na hodinku usnu a najednou hledám cestu zpátky. Baví mě, když se trochu ztratím a hledám, odkud jsem připlul," usmál se Bohuš a přiznal, že na vysněnou dovolenou nepojede sám. Doprovázet ho bude kamarád a společnost jim budou dělat dvě půvabné dívky.

"Na výběr doprovodu jsme udělali malý konkurz. Já ale za nejlepší výběr považuji náhodu. Jen tak dívky potkat a říct jim, jedem tam a tam. Ony buď řeknou ano, nebo ne," šibalsky uzavřel Matuš.

Reklama

Související články

Bohuš Matuš neměl na zaplacení

První letošní dostih ve Velké Chuchli, který se již tradičně koná první dubnovou neděli, přilákal obrovské množství příznivců koní. Mezi nadšenci se objevil...

Bohuš Matuš: Nechci být superstar

Populární zpěvák Bohuš Matuš by se podle některých pozorovatelů mohl stát plnohodnotným následníkem mnohonásobného Zlatého slavíka Karla Gotta. Sám Matuš...

Bohuš Matuš marně hledá dívku svých snů

Bohuš Matuš stále marně hledá pravou ženu, s níž by strávil svůj život. V létě, kdy mnozí vyjíždějí k moři nebo vyrážejí k bazénu, zpěvák raději sedí doma,...

Výběr článků

Načítám