Hlavní obsah

Bohuš Matuš neměl na zaplacení

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

První letošní dostih ve Velké Chuchli, který se již tradičně koná první dubnovou neděli, přilákal obrovské množství příznivců koní. Mezi nadšenci se objevil také zpěvák Bohuš Matuš, který u pokladny zjistil, že nemá na vstupné dost peněz. Musel si proto vypůjčit od Jiřího Krampola.

Foto: Archiv Motosalonu

CRAZY DAY

Článek

"Normálně si nepůjčuji, ale tady jsem udělal výjimku," připustil Matuš. Pokud by se na něj usmála štěstena, Krampol by si za půjčku strhnul patřičná procenta z výhry. Ta se však nakonec v závratnou sumu nepřeměnila. 

Do Chuchle přišel i zpěvák Václav Neckář, který je velkým milovníkem koní. Ačkoliv stále překonává následky mrtvice, pevně doufá, že se do sedla opět posadí. Jeho kamarád žokej prý přislíbil, že mu  jeho sen pomůže naplnit.

Urbánková by se do šatů nevešla

Slavní lidé se čile občerstvovali na VIP tribuně. Lahůdky mizely z podnosů a víno teklo proudem. Hned u vchodu byl vystaven rosenthalský jídelní soubor pro dvanáct osob za 840 tisíc korun.

Obdiv přítomných žen zase budily šaty od Donatelly Versace, lehounké jako vánek, v zelenomodré barvě velikosti 38 v hodnotě jednoho miliónu korun.

"Ani bych se do nich nevešla, kdyby mi je chtěl někdo koupit," posteskla si zpěvačka Naďa Urbánková, která se na dostihy přišla podívat úplně poprvé v životě.

Reklama

Související články

Bohuš Matuš : Hledám starší slečnu

"Před dvěma měsíci jsem se rozešel s dvacetiletou přítelkyní. Dohodli jsme se, že půjdeme každý svou cestou, protože deset let věkového rozdílu mezi námi bylo...

Bílá zvážněla, Gott je stále překvapený

Nejlepší česká zpěvačka Lucie Bílá, která se zároveň stala Absolutním slavíkem, přišla letos poprvé za mnoho let na slavnostní večer soutěže Český slavík...

Výběr článků

Načítám