Hlavní obsah

Bohuš Matuš: Nechci být superstar

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Populární zpěvák Bohuš Matuš by se podle některých pozorovatelů mohl stát plnohodnotným následníkem mnohonásobného Zlatého slavíka Karla Gotta. Sám Matuš to však popírá, neboť je přesvědčen, že Gott je jedinečný a nenahraditelný.

Foto: archiv hotel Zámeček

Šampion Mikulovských vinných trhů Jiří Kopeček (uprostřed) přebírá ocenění za víno Pálava 2013, výběr z hroznů.

Článek

"František Janeček mi jednou moudře řekl, že Karel Gott je král a nikdo nedokáže to, co dokázal on. Dodal, že se mu líbí, jak zpívám, ale že by mi musel dělat manažera, abych mohl být hvězdou," řekl Matuš.

"Ale já nechci být Zlatým slavíkem ani superstar, zatím zpívám pro radost. Jistě, kdyby to vyšlo, že bych se tou hvězdou stal, tak to bych samozřejmě měl radost. Ale nic nelze lámat přes koleno a dělat něco násilím."

Jeho milostný život provází smůla

Bohušovi rodiče mají radost, že jejich syn dobře zpívá, ale prý je znepokojují lži, které o něm někdy v tisku kolují.

"Nevím, proč si u nás libujeme v pomluvách. V lásce jsem měl zatím smůlu, ale věřím, že si nějakou milou dívku najdu. Jsem ve znamení lva a ti mají rádi slunce. A také jsou ješitní. Faktem je, že když je pod mrakem, jsem také podmračený. Když svítí sluníčko, tak mi všechno jde a svět je krásný."

Třicetiletý Bohuš Matuš se v současnosti připravuje na muzikál Noc na Karlštejně, který bude mít premiéru v červnu a na který se již prodalo dvanáct tisíc lístků. Nyní vystupuje v sérii koncertů motivovaných naším vstupem do Evropské unie.

Reklama

Související články

Bohuš Matuš : Hledám starší slečnu

"Před dvěma měsíci jsem se rozešel s dvacetiletou přítelkyní. Dohodli jsme se, že půjdeme každý svou cestou, protože deset let věkového rozdílu mezi námi bylo...

Bohuš Matuš se možná dá na kominíka

Zpěvák Bohus Matuš, který před několika dny získal třetí místo v anketě Český slavík, touží po kariéře hudebního skladatele. Ještě ani neoschlo šampaňské...

Výběr článků

Načítám