Hlavní obsah

Bohuš Matuš marně hledá dívku svých snů

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Bohuš Matuš stále marně hledá pravou ženu, s níž by strávil svůj život. V létě, kdy mnozí vyjíždějí k moři nebo vyrážejí k bazénu, zpěvák raději sedí doma, neboť nesnese, když ho lidé okukují. Možnost seznámení s dívkou snů se tak stále snižuje.

Foto: Ondřej Smolka
Článek

"Zatím jsem ji nikde nenašel. Chyba je ale ve mně. Já jsem prostě strašně náročný. Mně jde o duši. Nemusí být krásná, ale chci, aby byla příjemná a milá. Takových je málo, ale já už se na ni těším. Už je mi třicet a chtěl bych se nějak usadit," svěřil se Matuš.

Zaobírá se i potomky

Situaci navíc komplikuje fakt, že Bohuš s představitelkami slabšího pohlaví těžko navazuje kontakty. Připouští, že by to mohlo dopadnout tak, že půjde ve šlépějích Karla Gotta a vůbec se neožení. "Asi taky nenašel tu úplně pravou," zamyslel se zpěvák.

Přestože je jeho vysněná dívka zatím v nedohlednu, již pomýšlel na to, kolik by jednou chtěl mít dětí. "Chtěl bych dceru, ale nechávám to osudu, co pánbůh dá, to bude."

Zpívá si, co chce

Na velké smutnění ale nemá příliš času, protože se věnuje své práci. Bratr Petra Jandy Slávek mu postavil kapelu a zároveň mu připravuje desku.

"Budou tam písničky, které chci zpívat já. Dostal jsem se do stádia, kdy si zpěvák může zpívat, co on chce. Jsem tomu opravdu rád. Slavné světové hity nazpívám s orchestrem Václava Hybše. Budou tam ale i věci operní, například Své srdce tobě dám. Mám kantilénový hlas a chtěl bych ho využít. Navíc mě to hrozně baví."

Zato muzikál Bohuše Matuše příliš neláká. Odmítl hrát jak v Miss Saigon, tak ve Třech mušketýrech. Výjimkou je jen Noc na Karlštejně, protože se hraje živě.

Zato přijal nabídku Zuzany Bubílkové. Bude s ní jezdit na zájezdová vystoupení a zpívat při kytaře nebo u klavíru. "Moc se na to těším, takové věci mám velmi rád," podotknul Matuš.

Reklama

Související články

Bohuš Matuš se možná dá na kominíka

Zpěvák Bohus Matuš, který před několika dny získal třetí místo v anketě Český slavík, touží po kariéře hudebního skladatele. Ještě ani neoschlo šampaňské...

Bohuš Matuš neměl na zaplacení

První letošní dostih ve Velké Chuchli, který se již tradičně koná první dubnovou neděli, přilákal obrovské množství příznivců koní. Mezi nadšenci se objevil...

Bohuš Matuš: Nechci být superstar

Populární zpěvák Bohuš Matuš by se podle některých pozorovatelů mohl stát plnohodnotným následníkem mnohonásobného Zlatého slavíka Karla Gotta. Sám Matuš...

Výběr článků

Načítám