Hlavní obsah

Američan měl namířeno k sousedům, cestou ho kousl do obličeje had

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děsivé video zachytila bezpečnostní kamera v americkém městě Lawton ve státě Oklahoma. Nicnetušícího muže, který měl zrovna namířeno na návštěvu k sousedům, kousl had přímo do obličeje. Místo posezení s přáteli tak nešťastník okamžitě putoval do nemocnice.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž šel k sousedovi, hned u dveří ho nečekaně kousl do obličeje hadVideo: Caters News, AP

 
Článek

Incident se odehrál o prvním květnovém víkendu. Jako už mockrát šel 51letý Jerel Heywood navštívit svého kamaráda od dětství a zároveň souseda Rodneyho Copelanda, nedělní dýchánek se však tentokrát nekonal.

Po cestě se muži do obličeje zakousl had, který byl ukrytý mezi vchodovými dveřmi a větrací zástěnou. Právě když Heywood otevřel, vyskočil vylekaný plaz z úkrytu a zaútočil.

Had se odplazil neznámo kam, takže nebylo možné zjistit, zda se jedná o jedovatý druh. Copeland s Heywoodem i tak okamžitě pospíchali do nemocnice.

Tam se dozvěděli pozitivní zprávu, že had nebyl jedovatý, a tak si z incidentu Heywood odnesl „jen” šok z hadího útoku a také kousanec.

Reklama

Výběr článků

Načítám