Hlavní obsah

Konec vikingské éry. Vyšla poslední aktualizace pro Assassin’s Creed Valhalla

Na podzim roku 2020 vyšel očekávaný titul Assassin’s Creed Valhalla. Tvůrci ale neusnuli na vavřínech a dále vydávali rozšíření, bezplatné dodatečné balíčky a další aktualizace. Zlom nastal až v úterý, kdy vyšla zcela poslední aktualizace s označením 1.7.0.

Trailer ke hře Assassins Creed ValhallaVideo: archív tvůrců

 
Článek

Vývojáři z Ubisoftu oznámili vydání aktualizace na Twitteru. Poslední update opravuje ve hře řadu chyb, které hráči v uplynulých měsících nahlásili. Tím se nicméně vývoj dostal do konečné fáze. Pokud nyní nebude objevena nějaká závažná trhlina, žádná další aktualizace již nevyjde.

I díky tomu, že tvůrci drželi podporu dlouhých 27 měsíců, se titul Assassin’s Creed Valhalla těšil velké popularitě. Přilákal již více než 20 milionů hráčů. Podle nákupního rádce Zboží.cz se dá hra stále ještě zakoupit, vyjde na bezmála 500 Kč v případě verze pro PCPlayStation.

Obrovský generační skok. PlayStation VR2 přináší věrnější zážitek

Testy
Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Assassin’s Creed Valhalla

Poutavý děj

V zatím posledním díle ságy Assassin’s Creed s podtitulem Valhalla se hráči převtělí do role Eivora, neohroženého vikingského válečníka vychovaného na bájích o bitvách a slávě.

Budou bojovat s nepřáteli, ale také budovat vlastní osadu a zajišťovat si politický vliv. Nepůjde tedy rozhodně o jednoduchý titul. Valhalla nabídne nemilosrdný styl boje vikingských válečníků od boje se dvěma jednorukými zbraněmi, jako jsou sekery či meče, až po duely s jednou zbraní a štítem.

O brutalitu nebude nouze – nepřátelům bude Eivor sekat hlavy a nepozorovaně je zabíjet skrytými čepelemi. I proto je titul Assassin’s Creed Valhalla určen pro hráče od 18 let. Díky pokročilým RPG mechanikám lze ovlivnit vývoj ústřední postavy a tím utvářet celý herní děj.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Assassin’s Creed Valhalla

Od Norska po Anglii

Od tajemných břehů Norska se vydáte do krásných, ale nepřátelských království Anglie. Tvůrci slibují velký otevřený svět a intuitivní soubojový systém. To by měla být záruka pro dlouhé desítky hodin hraní. Těšit se lze také na rybaření, lovení i hospodské hry.

Pokud nebudete plenit nepřátelská území, můžete se věnovat vylepšování vlastní osady – stavět kasárny, kovárny, tetovací salóny a další. A přitom všem také zařazovat další nájezdníky do své družiny.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Assassin’s Creed Valhalla

Microsoft vytáhl eso z rukávu. Takhle chce docílit největší herní koupě

Hry a herní systémy

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám