Hlavní obsah

Diablo IV odtajnilo jízdní řád. Zahrát si bude moci každý zadarmo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Očekávaná hra Diablo IV má vyjít až v červnu. Tvůrci nicméně nyní prozradili, že hráčům čekání zkrátí betaverzí s 25 levely. Jako první si přitom budou moci zahrát ti, kteří si již tento krvavý titul předobjednali.

Trailer ke hře Diablo IV

 
Článek

Testování začne už 17. března a potrvá až do 19. března. Jak již bylo uvedeno výše, tato data platí pouze pro majitele předobjednávek. Pro zbytek hráčů bude bezplatná betaverze zpřístupněna od 24. do 26. března.

Jedním dechem se ale sluší dodat, že do finální hry se postup z bety propisovat nebude. To jinými slovy znamená, že po vydání finálního díla budete nuceni začít opět od nuly. Celkově by ale tato herní ukázka měla nabídnout dobrý přehled o tom, co nás čeká. V rámci bety slibují tvůrci 30 herních hodin.

Už z dřívějších ukázek je zřejmé, že Diablo IV bude jen pro otrlé, některé pasáže nahánějí hrůzu a tají se při nich dech. Tvůrci tentokrát slibují takovou krvavou vřavu, že by se za ni nemusela stydět ani série Mortal Kombat, která bývá často označována za nejbrutálnější hru vůbec.

Foto: archív výrobce

Diablo IV

Finish him! Mortal Kombat 11 je ještě brutálnější, než jste doufali

Internet a PC

Zapomeňte na uhlazené čaroděje, kteří by prozářili celou scénu pestrobarevnými kouzly. Tvůrci se snažili tentokrát beznaděj a temnotu vystihnout v té nejděsivější podobě. V bezpečí tak ústřední postavy nebudou ani v kostelech a neochrání je žádné modlitby.

V podstatě jedinou barvou, která zatemněné scény ozvláštní, bude červená – krvavých lázní totiž slibují tvůrci přehršel. Při některých scénách se jistě hráči neubrání pocitu úzkosti a beznaděje. Vše špatné ve světě Sanctuary se zkrátka tvůrcům podařilo vystihnout dokonale, alespoň podle zveřejněné herní ukázky.

Jisté je také to, že hlavní slovo bude mít v novém Diablu Mephistova dcera Lilith. Fanoušci této temné série, která bude mládeži nepřístupná, se mohou těšit na pět tříd postav, jak připomněl videoherní server IGN.

Premiéra finální hry je naplánována na 6. června. Diablo IV bude k dispozici pro PC a také pro herní konzole staré i nové generace – tedy konkrétně PlayStation 4 a 5, Xbox One i Xbox Series S|X.

Foto: archív výrobce

Diablo IV

Obrovský generační skok. PlayStation VR2 přináší věrnější zážitek

Testy

Může se vám hodit na Zboží.cz: Diablo IV PS5, Diablo IV PS4, Diablo IV Xbox One, Diablo IV PC

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám