Hlavní obsah

HRA: Harrier Strike - s hlavou v nebesích

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otázka leteckých bitev je stále živá, neuplyne měsíc, abyste nemuseli zasednout do své supermoderní stíhačky a nevydali se do boje proti hrozivým hordám nepřátel.

Článek

Tentokráte to není jen tak obyčejná stíhačka, ale jak je patrné z názvu, Harrier, který je známý tím, že dokáže startovat a přistávat i bez rozjezdu.

Bohužel tohoto faktu si při hraní moc neužijete, protože po vybrání příslušné položky v menu se ocitnete přímo ve hře a jak už asi očekáváte, budete zde ničit nepřátelské vrtulníky a tanky.

Musíte si přitom dát pozor na hory, o které se vaše stíhačka tak ráda zasekává - těžko říct zda-li je to záměr autora nebo jeho chyba.

Druhá mise je o poznání zábavnější, budete totiž dělat vzdušnou podporu po zemi jedoucímu džípu a starat se, aby dorazil do svého cíle bez úhony.

No a to je vše. Ano, pouhé dvě mise stráží hodnocení zpočátku celkem nadějné hry někam pod průměr, protože na pomalejších linkách budete déle stahovat než hrát.

DOWNLOAD, homepage, 8 MB, 4/10

Reklama

Související články

HRA: Castle Defender - braňte hrad!

Bránit se je daleko těžší než útočit. A co teprve, když nemáte bránit jen sami sebe, ale rovnou celý hrad ve vyváženém mixu strategie a akce, jaká na vás dnes...

HRA: GTA La Heist - ukradni to auto

Čekání na předvolební výsledky si můžete zkrátit nějakou povedenou hrou. A co takhle si v ní ukrást pár aut? Proč ne, další předělávka Grand Theft Auto...

Výběr článků

Načítám