Hlavní obsah

HRA: GTA La Heist - ukradni to auto

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čekání na předvolební výsledky si můžete zkrátit nějakou povedenou hrou. A co takhle si v ní ukrást pár aut? Proč ne, další předělávka Grand Theft Auto je tady.

Článek

Grand Theft Auto je mezi počítačovými hráči pojem, který se nesmazatelně zapsal do jejich srdcí. Kdo tento skvělý titul propásl v době jeho uvedení, nemusí nikterak zoufat, protože je zcela legálně ke stažení ze stránek výrobce, stejně tak jako jeho druhý díl. Obojí naleznete na této adrese.

Pokud ale ulici měst v obou dílech znáte nazpaměť, pak určitě čtěte dál, protože je tady další freewarová předělávka. Spíše by bylo přesnější říct datadisk, protože se nic moc nového nezměnilo. Opět budete krást auta a vytahovat z nich nic netušící řidiče, abyste pak zběsile hledali telefonní budku, z níž se dozvíte další úkol.

Tak jako tak by to bylo skvělé, protože se spousta hráčů zločineckých dobrodružství nemůže nabažit. Bohužel podmiňovací způsob je zde na místě, poněvadž hra působí dojmem, jako by se jednalo o betaverzi. Auto se pořád někde zasekává, mnohdy musíte restartovat celou misi. A to dobrému pocitu ze hraní rozhodně nepřidá.

DOWNLOAD, homepage, 8.7 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Widelands - precizní strategie

Hráli jste někdy Settlers a líbili se vám? Pak byste rozhodně neměli minout jejich freewarovou předělávku, která originál v mnohém předčí.

HRA: The Smurfs - hrajte si se Šmouly

Kdo by neznal Šmouly, ty malé modré potvory, které se staly nedílnou součástí dětství mnohých z nás. Pojďte si na ně zavzpomínat prostřednictvím jedné...

HRA: Knights - Worms se vracejí

Za jednu z nejlepších strategií můžeme bez nadsázky označit hru Worms, ve které proti sobě bojují skupiny roztomilých červíků. Teď tady máme něco podobného,...

Výběr článků

Načítám