Hlavní obsah

HRA: Citrus City - čeští The Sims zdarma

Novinky, Ondřej Pohl

Pokud už vás nebaví vlastní reální život, v dnešní hře můžete vyzkoušet ten virtuální. Budete v něm dělat všechno jako obvykle a ačkoli to tak nevypadá, je to velká zábava.

Článek

Jasnou inspiraci The Sims hra prostě nezapře, už jen třeba tím, že než se pustíte do samotného hraní, strávíte drahnou dobu nastavováním parametrů vašeho virtuálního já. Samozřejmě si můžete vybrat i pohlaví, ale ať už budete muž nebo žena, vždy bude vaše hraní vypadat velmi podobně.

Nastěhujete se totiž do prázdného bytu v cizím městě, skoro bez peněz. Naštěstí ve hře není problém sehnat odpovídající práci a z vydělaných peněz pak zajišťovat základní fyziologické potřeby. Až si v tom získáte dostatečnou rutinu, můžete postoupit na pyramidě lidských potřeb o něco výše a snažit se naplnit i emocionální touhy.

K tomu je dobré vyrazit do baru, předvést některý se seznamovacích rituálů a případně vzniklý vztah nadále udržovat obvyklými prostředky. Nezní to sice příliš zábavně, ale kdo hrál The Sims, ví, jaká to může být legrace.

Bohužel prozatím není k dispozici verze ve stažitelném tvaru, musíte se spokojit pouze s hraním on-line, ke kterému se musíte nejdřív zaregistrovat. Na oplátku nám autoři slibují soutěž o zajímavé ceny.

Homepage, 8/10

Reklama

Související články

HRA: FlightGear - vzhůru k nebesům

Pokud se vám neustále zdá, že hry zde se objevující jsou jednoduché ba až primitivní a vydrží vás bavit pouze pár minut, pak dnes změníte názor. Máme tu totiž...

HRA: Alien Arena 2007 - ultimativní 3D akce

Zdají se vám ostatní hry v této sekci příliš malé, jednoduché a nedbale zpracované? Pak dnes budete určitě mile překvapeni multiplayer střílečkou běžící...

HRA: Trampoline - kdo neskáče, není Čech!

Sportovních titulů mezi hrami zdarma moc není a co teprve simulaci skákání na trampolíně, tu jsme tu snad neměli vůbec. Tedy až dodnes - a vůbec to není taková...

Výběr článků

Načítám