Hlavní obsah

HRA: Trampoline - kdo neskáče, není Čech!

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sportovních titulů mezi hrami zdarma moc není a co teprve simulaci skákání na trampolíně, tu jsme tu snad neměli vůbec. Tedy až dodnes - a vůbec to není taková nuda, jak by se mohlo zdát.

Článek

Jak takové virtuální skákání na trampolíně vypadá? Jako kombinace zkoušky vašeho odhadu, postřehu a taktiky. Používáním různých kláves vytváříte různá komba, za něž jste pak odměňováni body respektive známkami od rozhodčích. Ačkoli se přenesení tohoto sportu na obrazovky počítačů může zdát jako velmi těžký a neproveditelný úkol, výsledek vypadá velice dobře.

A to i po grafické stránce. Sice se amatérský původ hry nezapře hned při prvním pohledu, ale dá se na to dívat. Kupodivu nejenom pár minut, ale klidně i celé dny. Herní systém totiž velice rafinovaně přebírá prvky z RPG her.

Vaše postava, kterou na začátku pojmenujete a oblečete, totiž sbírá zkušenosti, jež jí umožňují dělat nové kousky a otevírají dveře na nová závodiště.

Takže ať zní námět jakkoli podivně, nebojte se ho a skočte do něj rovnýma nohama. Určitě nebudete litovat.

DOWNLOAD, homepage, 77 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Math-a-Maze - hrajeme si s čísly

Matematika je pro mnohé nudný předmět, tato hra se vás však bude snažit přesvědčit o opaku. Lze ji doporučit školním dětem na procvičení, vyšší obtížnosti...

HRA: Sudoku Time! - luštíme jak o závod

Nesmírně populární Sudoku se stává námětem zpracování dalších a dalších počítačových her. Pokud jste tedy tomuto fenoménu propadli anebo jen chcete vyzkoušet,...

HRA: Ball 2 - dobrodružství s kuličkou

Není tajemstvím, že mezi nejlepší éru počítačové zábavy patřila doba osmibitů. A proto potěší každá předělávka z té doby, která dokáže skvěle pobavit...

Výběr článků

Načítám