Hlavní obsah

HRA: Alien Arena 2007 - ultimativní 3D akce

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdají se vám ostatní hry v této sekci příliš malé, jednoduché a nedbale zpracované? Pak dnes budete určitě mile překvapeni multiplayer střílečkou běžící na Quake 3 enginu. Té jsou jakékoli kompromisy cizí.

Článek

Možná byste mohli trochu ohrnovat nos se slovy, že Quake 3 už má nějaký ten pátek za sebou a že grafika určitě nebude odpovídat posledním trendům. Nelze jinak, než to potvrdit, ale i tak Alien Arena vyčnívá mezi ostatními freeware hrami stejně jako Sněžka uprostřed Prahy.

Pro její hraní budete potřebovat pořádné internetové připojení. A to nejenom proto, abyste si hru vůbec stáhli, ale abyste se posléze mohli připojit na některý ze serverů, kde změříte síly s ostatními hráči z celého světa. Činit tak můžete všichni proti všem (deathmatch) anebo v týmech (capture the flag) či v jiných kombinacích.

Ovšem ani když rychlým (co do odezvy) připojením nedisponujete, nemusíte nad hrou lámat hůl. Stačí si v menu nastavit počet a stupeň inteligence botů (počítačem ovládaných protivníku) a utkat se s nimi.

Ať tak či onak, berte, protože kvalitnější titul se zas jen tak neobjeví.

DOWNLOAD, homepage, 120 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: Froggy Ribbit - hop a skok přes dálnici

Být žábou není žádná zábava. Zvláště, pokud mezi vámi a oblíbeným rybníkem vyroste dálnice. To jde pak doslova o život a skákání mezi rychle jedoucími auty...

HRA: Math-a-Maze - hrajeme si s čísly

Matematika je pro mnohé nudný předmět, tato hra se vás však bude snažit přesvědčit o opaku. Lze ji doporučit školním dětem na procvičení, vyšší obtížnosti...

HRA: Sudoku Time! - luštíme jak o závod

Nesmírně populární Sudoku se stává námětem zpracování dalších a dalších počítačových her. Pokud jste tedy tomuto fenoménu propadli anebo jen chcete vyzkoušet,...

Výběr článků

Načítám