Hlavní obsah

Nejlepší chytré hodinky od Applu zlevnily o tisíce korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ušetřit i několik tisíc korun je aktuálně možné při nákupu chytrých hodinek Watch Ultra 2, které představují to nejlepší v nabídce společnosti Apple. Kolik ušetříte, však záleží i na barvě. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz.

Představení chytrých hodinek Apple Watch UltraVideo: Apple

 
Článek

Když se vloni na podzim začaly chytré hodinky Watch Ultra 2 prodávat, nastavil u nich Apple cenovku 22 990 Kč. Zástupci společnosti přitom nezapomněli zdůraznit, že v meziročním srovnání cena klesla o dva tisíce korun.

Cenovku ve stejné výši můžete v oficiálním obchodě Applu dohledat stále, neboť Apple nikdy nezlevňuje vlastní produkty před uvedením nástupce. V tuzemských obchodech je ale nabídka o poznání příznivější, jak dokládají informace nákupního rádce Zboží.cz.

Apple odhalil čtyři nové iPhony 15. A to není všechno

Mobil
Foto: archív výrobce

Apple Watch Ultra 2

Nejlepší chytré hodinky s logem nakousnutého jablka je tak možné sehnat už za 17 990 Kč, tedy o pět tisíc korun levněji. Platí to přitom o titanovém provedení s modročerným trailovým řemínkem.

Ostatní barevné varianty vycházejí již dráž. Například za modrý oceánský řemínek případní zájemci zaplatí už 18 990 Kč, populární oranžový oceánský řemínek vyjde dokonce už na 20 989 Kč. Stále je to ale o dva tisíce korun méně než při loňské premiéře.

Co umí?

Hodinky sice vypadají na první pohled stejně jako předchozí generace, nabízejí ale úplně nový způsob ovládání – dvojité poklepání (doubletap). To je v praxi velmi užitečné, například pro přijetí hovoru nemusíte používat dotykovou obrazovku, jednoduše dvakrát poklepete palcem a ukazovákem na sebe u ruky, na které nosíte hodinky. Využít se to dá i na další funkce hodinek, zastavení hudby, budíku apod.

Baterie u modelu Watch Ultra 2 vydrží 36 hodin v normálním režimu. V úsporném režimu se mohou majitelé těšit až na dvojnásobnou hodnotu, tedy na výdrž až 72 hodin.

Prémiový model myslí také na sportovce, dovede například analyzovat techniku běhu včetně oscilace nohou. Nasbíraná data následně zanalyzuje a vyhodnotí, jak by mohl uživatel dosáhnout lepších výsledků. Druhá generace přináší také softwarové vychytávky, hodinky se více zaměřují na cyklistiku, potápění a běh.

Foto: archiv výrobce

Apple Watch Ultra 2

Hodinky by díky titanovému tělu měly být velmi odolné, displej je chráněn safírovým sklíčkem a nabízí největší pracovní plochu, jakou jsme doposud u hodinek od Applu viděli, ciferník je vsazen do 49mm pouzdra.

Model Ultra je plně vodotěsný a splňuje armádní certifikaci odolnosti MIL-STD-810H. Chlubí se zabudovanou GPS anténou či hloubkoměrem. V nouzových situacích přijde vhod i zabudovaná siréna.

Apple odstartoval novou kapitolu. Brýle Vision Pro jsou venku

Hardware

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám