Hlavní obsah

Apple v noci ukáže další várku novinek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Apple chystá další velkou tiskovku, na které bude odhalovat nové produkty pro klíčovou předvánoční sezonu. Slavnostní akce se bude konat pro Evropany netradičně uprostřed noci. Novinky.cz přinesou on-line reportáž i živý přenos.

Foto: repro Apple

Pozvánka na slavnostní akci Applu

Článek

Během podzimu pořádá Apple zpravidla dvě velké tiskovky. Na jedné se ukážou nové iPhony, druhá je pak zasvěcena iPadům a počítačům Mac.

Vzhledem k tomu, že v uplynulém měsíci jsme se již dočkali odhalení nejnovějších telefonů s číslovkou 15 v názvu a zároveň i dvou nových chytrých hodinek, na řadě jsou nyní s největší pravděpodobností počítače a tablety s logem nakousnutého jablka.

Americký počítačový gigant nicméně zatím drží všechny detaily o představených novinkách pod pokličkou.

Apple odhalil čtyři nové iPhony 15. A to není všechno

Mobil

Představení chytrých telefonů Apple iPhone 15 a 15 PlusVideo: archiv výrobce

Představení chytrých telefonů Apple iPhone 15 Pro a 15 Pro MaxVideo: archiv výrobce

Netradiční noční akce

Jisté je nicméně to, že kdo bude chtít vidět jablečné novinky mezi prvními, bude si muset přivstat.

Společnost Apple své tiskové konference v minulosti plánovala tak, aby je mohli pohodlně sledovat diváci v USA i v Evropě v nějakou rozumnou dobu. V Česku to bývalo večer, zatímco v USA kvůli časovému posunu dopoledne. Letos je ale všechno jinak, zmíněná akce bude probíhat v americkém Cupertinu v pondělí 30. října v 17:00 místního času. Ve střední Evropě tou dobou bude už úterý, konkrétně jedna hodina po půlnoci.

O tom, že budou představeny i produkty pro český trh, není v tuto chvíli pochyb. Apple totiž pozvánku pověsil i na své oficiální stránky pro Česko. Živý přenos můžete uprostřed noci sledovat přímo na serveru Novinky.cz, kde pro čtenáře chystáme i on-line reportáž.

Akce má podtitul „Monstrózní rychlost“. I to nasvědčuje tomu, že k vidění budou nové počítače a tablety. Na oficiální potvrzení si však budeme muset ještě pár hodin počkat.

Představení chytrých hodinek Apple Watch Series 9Video: archiv výrobce

Foto: archiv výrobce

Apple Watch Ultra 2

Nákupní horečka utichla. Nejnovější Apple Watch jsou už běžně k dostání

Hardware

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám