Hlavní obsah

ČSA pozastavily linky do Milána a Boloni

Novinky, tov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České aerolinie (ČSA) v reakci na rozhodnutí Bezpečnostní rady státu v pondělí pozastavily pravidelné letecké spojení z Prahy do italských destinací Milán a Boloňa. Informovala o tom mluvčí majitele ČSA Smartwings Group Vladimíra Dufková.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ilustrační foto

Článek

Uvedené spoje budou přerušeny zatím do 6. dubna. Další úpravy budou záviset na situaci a doporučení Bezpečnostní rady státu.

„Omlouváme se všem zákazníkům za nepříjemnosti, ale bezpečnost našich cestujících a zaměstnanců je vždy prioritou,” uvedla mluvčí.

Cestujícím dotčených letů vrátí ČSA peníze v plné výši nebo nabídnou přesměrování na lety s jinými dopravci.

Česko pozastaví lety ze severu Itálie i Jižní Koreje

Koronavirus

ČSA již minulý týden v reakci na rostoucí obavy v souvislosti se šířením koronaviru přistoupily k preventivnímu opatření a pozastavily přímé letecké spojení mezi Prahou a jihokorejským Soulem.

Už dříve vláda zastavila na dobu neurčitou přímé lety do Číny.

Současně v pondělí informoval o zrušení autobusových linek z Prahy do Říma a Milána dopravce RegioJet. Lidé, kteří mají jízdenku na příští týden, mohou změnit rezervaci na tento týden nebo cestu zrušit a dostanou jízdné zpět, uvedl mluvčí firmy Aleš Ondrůj.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám