Hlavní obsah

Část poslanců ANO má covid

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někteří poslanci hnutí ANO se úterního jednání Sněmovny o prodloužení nouzového stavu neúčastní, jelikož byli pozitivně testováni na covid-19. S informací přišla šéfka klubu ANO Alena Schillerová.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Poslanci ANO ve Sněmovně.

Článek

„Máme hodně nemocných poslanců. Neřeknu přesně, kolik z nich má covid a kolik ne. (...) Část mi volala nebo psala, že je pozitivní,“ řekla Schillerová.

Poslanci jednali o nouzovém stavu. Hodina hnoje z chléva, zaznělo po projevu Okamury

Domácí

Na jednání grémia Sněmovny za účasti šéfů poslaneckých klubů a vedení dolní komory se chce ptát, zda nebudou zavedena proticovidová opatření. V prostorách Sněmovny totiž už není povinné nosit respirátory.

Z dopoledního hlasování o pořadu schůze vyplývá, že je omluveno 28 zákonodárců hnutí ANO, z toho část kvůli nemoci. Přesný počet těch, kteří byli pozitivně testováni na covid-19, podle informací Novinek však nemají ani zástupci ANO.

Premiér Fiala má covid

Domácí

Koaliční Piráti, KDU-ČSL a TOP 09 neevidují žádné poslance s covidem-19. Pozitivní test na covid měl ale v úterý ráno premiér Petr Fiala (ODS).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám