Hlavní obsah

Žena v Atlantě sprintovala po letištní ploše, plivala a svlékala se

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S problémovými pasažéry se palubní posádka potýká čím dál častěji. V Atlantě se však nejnovější incident odehrál ještě před nástupem do letadla, který byl ženě odepřen kvůli jejímu nevhodnému chování. Policie ji eskortovala zpět na terminál, kde místo nástupu do přistaveného vozu utekla a začala prchat po letištní ploše. Dopadením však její zavrženíhodné chování neskončilo.

Foto: Profimedia.cz

Cestujícím z Atlanty se v pondělí naskytla nevšední podívaná. Ilustrační foto

Článek

K incidentu, o němž informoval server Independent, došlo v pondělí na mezinárodním letišti Hartsfield-Jackson v Atlantě. Video ženy, která rozjařeně běhala po letištní ploše mezi zaparkovanými stroji, se objevilo na sociální síti X.

Následně byla sražena policií a na zemi spoutána. Vystupování ženy, která byla identifikována jako Lezlie Hernandez Zapatová, se nezlepšilo ani po jejím opětovném zadržení a převozu.

Podle vyjádření policie byla na letišti vyšetřena lékařskou službou, neměla žádná zjevná zranění a putovala do vězení.

Nastoupil do letadla, otevřel dveře na opačné straně a vypadl na beton

Cestování

Plivání, močení a svlékání

Předtím ale ještě Zapatová stihla „plivat na několik policistů, pomočit se a svléknout si většinu oblečení“. Byla obviněna z výtržnictví a maření úředního výkonu a převezena do vězení Clayton County.

Nejednalo se o první případ, kdy potenciální pasažér prchal po letištní ploše. V listopadu loňského roku v australské Canbeře opožděná cestující vběhla na letištní dráhu ve snaze zastavit letadlo, které se připravovalo ke startu.

Žena se odmítla vzdát sedadla v letadle, aby si matka mohla sednout vedle svého dítěte

Cestování

Letecké trasy, na kterých vás nejpravděpodobněji postihnou turbulence

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám