Hlavní obsah

Žena v Canbeře vběhla na ranvej, aby zastavila letadlo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Některé nápady jsou doslova k neuvěření. Většina lidí, když nestihne odlet, řeší, jak se dostat do jiného spoje. Ne tak žena na letišti v Canbeře v Austrálii, ta se rozhodla, že odlétávající letadlo dohoní a zastaví. Nápad se nesetkal s úspěchem.

Žena se pokusila zastavit odlétající letadlo. Ilustrační foto

Článek

Prvního listopadu čekalo cestující z hlavního australského města Canberry nečekané pozdvižení. Jedna žena se totiž pokusila dohonit spoj, který zmeškala. Vyběhla na dráhu pro odlety letadel a začala zuřivě mávat na letadlo, aby jí zastavilo. O incidentu informoval sever The Independent.

Podle vyjádření mluvčího letiště v Canbeře se žena dostala přes ostrahu a vběhla na plochu pro odlety. Po chvíli byla zadržena ochrankou a předána policii. Ta u ní mimo jiné našla menší množství marihuany.

Naštěstí byl o incidentu včas informován i pilot a zastavil motor, jinak by toto dobrodružství skončilo pro opozdilou cestující možná mnohem hůře. Aktuálně se nachází ve vazbě a místo odletu bude mít co do činění s australskou justicí.

Pilot mimo službu se v USA za letu s desítkami lidí pokusil vypnout motory, přeprali ho

Amerika

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám