Hlavní obsah

Stáhla si kalhoty v letadle a pasažérům vyhrožovala smrtí. Hrozí jí dlouhé vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Omezený prostor a restrikce v letadle mohou na leckoho působit stresujícím způsobem. Obzvláště když svou roli hrají omamné látky. Alkohol během letu se zřejmě zle nevyplatil ženě z Filadelfie, která se poté, co jí při klesání bylo zakázáno navštívit toaletu, obnažovala v uličce a vyhrožovala smrtí. Nyní jí za to hrozí více než 21 let vězení a astronomická pokuta.

Foto: Profimedia.cz

Nepříjemný incident se odehrál na palubě letecké společnosti Frontier. Ilustrační fotografie

Článek

O incidentu během letu z Orlanda na Floridě do Filadelfie v Pensylvánii informoval server Independent – a odehrál se v listopadu, až nyní ale došlo k obvinění. V průběhu letu s ultra nízkonákladovou americkou společností Frontier Airlines měla šedesátiletá Dulce Huertasová obdržet dva alkoholické nápoje a během klesání na přistání se dožadovala návštěvy toalety.

Letuška trvala na tom, aby žena zůstala sedět a připoutala se, načež jí Huertasová začala hlasitě nadávat. Po přistání pokračovala ve výtržnictví a spílala ostatním cestujícím, takže letušky přivolaly ochranku.

Vystavovala genitálie

Když letadlo dorazilo k výstupní bráně, procpala se dopředu a opakovaně se dožadovala návštěvy toalety, což bylo odmítnuto, protože letušky právě odblokovávaly východ. Poté žena anglicky řekla: „Omlouvám se všem,“ stáhla si kalhoty a spodní prádlo a dřepla si do uličky.

Žena se odmítla vzdát sedadla v letadle, aby si matka mohla sednout vedle svého dítěte

Cestování

Sice nakonec nemočila, ale ukázala „řitní otvor a genitálie“, čemuž mezi zděšenými spolucestujícími měly přihlížet i děti.

Poté, co Huertasová vstala a oblékla se, pokračovala v agresivitě. Křičela a několika cestujícím vyhrožovala smrtí. Následně se opětovně procpala do přední části letadla a volala na letušku: „Nechte mě projít, nechtě mě projít,“ a narážela do ní břichem. Hrozilo také, že otevře vedlejší východ a aktivuje nouzovou skluzavku.

Nyní byla Huertasová obviněna z napadení, veřejného obnažování a vyhrožování zabitím a čelí hrozbě až 21 let a tří měsíců vězení a pokutě do výše 355 tisíc dolarů, což je v přepočtu zhruba 8 117 679 korun.

Cestující udeřil pilota do obličeje. Naštvalo ho ohlášené zpoždění letadla

Cestování

Nastoupil do letadla, otevřel dveře na opačné straně a vypadl na beton

Cestování

Výběr článků

Načítám