Hlavní obsah

Party u bazénu? Na střeše lasvegaského mrakodrapu vyrostlo obří koupaliště

Michael Švarc, Novinky, Michael Švarc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americké Las Vegas je proslulé svými večírky. Ty sice musely kvůli koronaviru na čas utichnout, až se však opětovně rozjedou, budou mít návštěvníci nové místo, kde prožít noc plnou hédonismu. Na střeše jednoho z mrakodrapů se totiž otevře rozlehlé koupaliště, které má primárně sloužit k pořádání bazénových party.

Foto: Profimedia.cz

Ze střechy se návštěvníkům naskytne výhled na bulvár Strip.

Článek

Plavecký stadion se otevírá na střeše Circa Resortu & Casina a jeho součástí je celkem šest bazénů a dvě wellness zóny, které dohromady pokrývají 1463 metrů čtverečních. Areálu dominuje také pódium pro dýdžeje, nechybí bazénové bary nebo velká obrazovka pro sledování sportovních přenosů či dalších událost, píše server Mirror.

Bazén bude primárně určen pro hotelové hosty, dostanou se na něj ovšem i lidé zvenčí. Ti si za vstup ale zaplatí. Naskytne se jim tak pohled na bulvár Strip, který je srdcem celého Las Vegas — nachází se na něm nejznámější kasina a hotely, ale také restaurace, obchody a mnoho dalších lákadel. Bazén má být přístupný po celý rok.

První návštěvníci se do areálu mohli vypravit už koncem října. Původně se přitom celý hotel měl otevírat až v prosinci letošního roku. Už dříve ovšem zpřístupnil prvních pět pater.

Před 130 lety byl založen národní park Yosemite

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám