Hlavní obsah

Cestujete do Japonska sólo? Přítele či přítelkyni si tam můžete pronajmout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonsko je zemí neomezených možností. Nedávno jsme informovali o šanci vyrazit do země vskutku nalehko a oblečení na dobu pobytu si pronajmout až tam. Nový trend jde ale ještě dál. Japonci i turisté si nyní v zemi mohou pronajmout společníka, aby se necítili osaměle.

Foto: Taťána Kynčlová, Novinky

V Japonsku si můžete pronajmout nejen leccos, ale i leckoho. Ilustrační fotografie

Článek

Japonsko je stejně tak zemí nesčetných krás jako nekonečného bizáru. V prodejním automatu si tam můžete vyjma nápojů a pokrmů koupit třeba živé akvarijní rybičky, humra či použité spodní prádlo.

Restaurační zařízení zase vyjma občerstvení nabízejí setkání blízkého druhu s rozličnou zvířenou, barem s živými tučňáky počínaje a hady, sovami a miniprasátky v kavárnách zdaleka ne konče.

Nyní se v zemi množí internetové portály nabízející pronájem společníka na všechny ty zajímavé činnosti, jež Japonsko skýtá. O možnosti pronajmout si „falešnou“ přítelkyni či přítele informoval Daily Mail.

Problém jménem osamělost

S pronajatým společníkem si mohou často osamělí Japonci legálně užít sociální kontakt a vzít jej na rande podle svého vkusu. Vládní průzkum totiž uvádí, že více než jeden a půl milionu Japonců trpí společenskou osamělostí.

Problémy s trávením nekonečných hodin v práci a navazováním intimních vztahů jsou v zemi hluboce zakořeněné. V Japonsku už delší dobu existují i mazlící kavárny, kde je možné za velmi striktních podmínek a stanovenou cenu objímat dalšího člověka, obvykle mladou půvabnou Japonku, česat jí vlasy či prostě a jednoduše spát vedle ní osm hodin na posteli.

Pronájem přítelkyně či přítele je tak jen dalším krokem, jak pokořit osamělost a cítit se aspoň na chvíli lépe. Internetové stránky inzerentů služby zjevně vypadají jako něco mezi e-shopem a seznamkou.

Kupříkladu Nagi, která je klidné povahy, ve volných chvílích ráda peče a sleduje anime je „k pronájmu“ od dvou hodin za 12 000 japonských jenů, což je v přepočtu asi 1815 korun.

Služba je samozřejmě dostupná i pro ženy, třeba 34letý Takahiro Satonaka nabízí svou společnost od 7000 jenů za hodinu, v přepočtu tedy asi 1060 korun.

Předem dané mantinely

Podobně jako v mazlících kavárnách jsou i s touto službou spjata velmi striktní pravidla. Jedná se pouze o pronájem společnosti. Zájemci tak falešného přítele či přítelkyni nekontaktují přímo, ale pouze přes formulář na internetových stránkách.

Míra přijatelnosti fyzického kontaktu je též velmi jasně stanovena předem. Kupříkladu jedna z možných společnic ve svém medailonku uvádí, že držení za ruce je přípustné až od druhého rande, podobně jako některé aktivity, konkrétně plavání.

Do Japonska bez oblečení

Cestování

Chcete potkat toho pravého? Stačí prolézt správnou dírou

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám