Hlavní obsah

V parném létě přijdou vhod objemné nádoby na led, třeba i ty ve stole

V tropickém letním počasí je led bezesporu jednou z věcí, která může život zpříjemnit. Aby vám nápoje dobře a dlouho chladil, vyplatí se sáhnout po objemnějších nádobách na něj. Praktické jsou zejména termoizolační dvojstěnné výrobky, které podobně jako termosky tohoto typu udrží chlad nejlépe.

Foto: Annabel James, Bottega del Rame

Trendem jsou hlavně měděné tepané nádoby.

Článek

Trendem jsou zejména kousky v uvolněném boho stylu, který je velkým interiérovým hitem poslední doby. Patří k němu přírodní motivy (inspirované ovocem a přírodou obecně) a přírodní materiály dekorující nádoby (proutí, bambus apod.).

Foto: Rebecca Udall, Talking Tables

V interiéru zařízeném v trendy boho stylu přijdou vhod kousky z přírodních materiálů nebo ty inspirované ovocem.

V modernějších interiérech budou hrát prim zejména skleněné nádoby, ve kterých krása ledu nejvíce vynikne. Zapadnou i zcela strohé kousky z nerezové oceli bez ozdob, které budou vhodné do minimalistických prostor.

Foto: Einrichten design, Sweetpea a Willow

V moderních interiérech přijdou vhod zejména skleněné nádoby na led. Třeba ta od designéra Alvara Aalta (vlevo).

Pokud budete nápoje servírovat u bazénu, pak můžete volit i nafukovací nádoby na led, ve kterých bude dostatek místa pro plechovky a lahve s nápoji. Takové kousky navíc pobaví děti i dospělé a stanou se hravým zpestřením exteriérů.

Foto: Annabel James, Yellow Octopus

Děti bezesporu ocení nádoby inspirované zvířaty. Trendem jsou v posledních letech nafukovací plameňáci.

Ti, kdo si chtějí ledu užít na maximum, si mohou na léto pořídit třeba nádoby rovnou zabudované ve středech stolů. Jejich výhodou je, že jsou všem hostům na dosah a vychladí hned několik lahví. Jde o zajímavý nábytkový doplněk vhodný k bazénům.

Foto: Charlton Island

Nejpraktičtější nádobou se bezesporu může stát samotný stůl.

Pokud se snažíte dovybavit si domácnost na nadcházející měsíce, pak můžete sáhnout i po motivech citronů, které vnesou do interiéru i exteriéru letní atmosféru a prostor barevně rozzáří.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám