Hlavní obsah

Letní girlandy zpestří a ozdobí všechny dětské party

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud chcete venkovní prostor nebo interiér vyzdobit v letním období, vsaďte na girlandy s tematikou této části roku. Může jít třeba o motivy zmrzlin, melounů, tropického ovoce nebo sluncí. Pro dětské oslavy se můžete odvázat s pestrými barvami a rozmanitými veselými tvary.

Foto: Talking Tables

Girlandy zpestří každou letní oslavu.

Článek

Girlandy jsou původně ozdobnými závěsy z květin, které se aranžují všude tam, kde je třeba prostor dekorovat a zkrášlit. Tyto ozdobné dlouhé závěsy může krášlit i ovoce, větve a pestré stuhy.

Foto: Lights4fun

Pozorování letní oblohy k prázdninovému období rozhodně patří.

Stuhy či provázky, na kterých jsou ozdobné dekorace zavěšené, se mezi závěsnými body prohýbají a zaplňují tak prázdný prostor v místnostech i v exteriérech. Prostory pak působí útulněji a originálněji.

Foto: Jardinopia

Girlanda může vzniknout i z oblíbených předmětů. Třeba takových, které v létě a na jaře používáte.

Pomocí girland můžete také opticky zmenšit strop, podobně jako například i u barevné výmalby stěn, která nesahá až do stropu. Prostor bude každopádně působit živěji a girlandy mu dodají slavnostní atmosféru.

Foto: Ginger Ray

Girlanda s mušlemi připomene čas strávený u moře.

Vsadit můžete na střídání barevných střapců, které vytvoří působivou duhu. Stejně obdobně zafungují i mašle nebo stuhy uvázané v řadě za sebou.

Pokud chcete, aby girlanda měla slavnostní ráz, volte i metalické střapce ve zlaté, stříbrné nebo bronzové barvě.

Foto: Ginger Ray

Barevná duha navodí letní atmosféru.

Vytvořit si vlastní girlandu není nic těžkého. Zavěsit na ni můžete buď vystříhané papírové ozdoby, nebo předměty, které máte rádi. O narozeninových oslavách pak může děti pobavit zavěšení drobných dárků a cukrovinek na girlandu.

Anketa

Zdobíte rádi zahradu, když pořádáte party?
Ano, jistě!
40 %
Jen občas...
10 %
Obvykle ne.
6,7 %
Ne, nikdy.
43,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 60 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám