Hlavní obsah

V Japonsku mají vanu se soukromým karaoke

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdyby sprchy mohly vyprávět, to by bylo Zlatých slavíků mezi námi! Možnosti pěkně od plic si zazpívat ve vlhkém teplém prostředí a v soukromí odolá jen málokdo. Díky možnostem moderních technologií je možné si dopřát takový zpěv se vším komfortem. S hudebním doprovodem, s mikrofonem a ti nejnáročnější mohou dokonce vyplout na moře!

Foto: Profimedia.cz

I špatný zpěvák si může hodně nahlas zazpívat ve speciálním dřevěném plavidle určeném výhradně na karaoke.

Článek

Uvolnit se a zazpívat si můžete i v koupelně, kde je při zvuku puštěné sprchy také menší pravděpodobnost, že vás někdo uslyší a bude váš zpěv hodnotit. Ti, kdo si rádi ke zpěvu pustí podkres, mohou využít voděodolné reproduktory umístitelné přímo do sprchového koutu.

Foto: Yellow Octopus

Voděodolný přemístitelný reproduktor s rádiem Wireless Shower Speaker & Fm Radio umožní poslech hudby přímo ve sprše.

Pokud se chystáte zpívat v bazénu nebo ve vaně, můžete využít drobné reproduktory, které budou plout po hladině. Pokud zvolíte rovnou dva, můžete si užívat i poslechu hudby stereo.

Foto: Design Gift Shop

Lexon MINO X je velmi malým plovoucím voděodolným Bluetooth reproduktorem, který můžete bez obav nechat plavat na hladině bazénu.

Vyrazte s písní do přírody

Těm, kteří se raději vydávají zpívat do lesa a do vzdálenějších končin od civilizace, možná přijde vhod přenosný mikrofon. Podkres si pustíte do sluchátek a díky skladnosti aparatury můžete zpívat, kdekoliv se vám zachce. Zároveň je výhodou, že tato výbava - na rozdíl od té profesionální - skoro nic neváží.

Foto: Yellow Octopus

Miniaturní mikrofon a sluchátka Smart Phone Karaoke Microphone & Earbuds vám umožní zpívat kdekoliv.

Zpěv by měl být hlavně o radosti a potěšení z něj. Nenechte si proto svůj koníček vzít, a pokud si nejste jisti kvalitou svého zpěvu, klidně využijte zmíněných pomocníků pro zpívání v soukromí.

Je váš zpěv opravdu pro otrlé? Vyplujte na širý oceán!

Zajímavou službu nabízí luxusní japonský hotelový řetězec Hoshino Resorts. Jmenuje se Kaijyo Karaoke, což znamená „karaoke na oceánu“. Cena za neobvyklou plavbu je v přepočtu asi 6000 korun a je k dispozici v resortu Risonare Atami v japonské Šizuoce. Každého, kdo se přihlásí, odtáhnou v dřevěné kádi na moře v zátoce Sagami, kde ho pak nechají hodinu, aby náležitě provětral své hlasivky a plíce.

Milovníci karaoke si tak mohou vyzpěvovat dle libosti své nejoblíbenější pecky a přitom plout na vodě, kde nehrozí, že by kdokoli cizí mohl cokoli namítat. Do kádě se přitom vejdou až čtyři osoby a kromě vlastního pěveckého umu si mohou vychutnat i občerstvení na otevřeném moři.

Sprchová hlavice dneška je prostě chytrá

Tipy a trendy

Reklama

Související témata:
Bezdrátové reproduktory
Voděodolné reproduktory
Zpívání ve sprše

Související články

Novinky v koupelnách: od baterií po nábytek

Nové materiály a technologie posunují koupelny mílovými kroky. Vidíme jasnou proměnu. Jsou tady lehčí tvary, netradiční barvy keramiky, třeba matná bílá, černá...

Výběr článků

Načítám