Hlavní obsah

V čem si připravit horký nápoj na zahřátí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potřebujete si po celodenním shonu nebo třeba po návratu ze zimní procházky na chvíli sednout a odpočinout si? Spojte příjemné s užitečným a vychutnejte si takový pohodový okamžik s lahodným horkým nápojem!

Foto: DOMO-elektro

Příprava dokonale napěněného mléka do cappuccina, latte i jiných nápojů se stane díky elektrickému napěňovači mléka DOMO DO717MF hračkou a dílem okamžiku. Vhodným programem můžete vytvořit jak teplou, tak i studenou mléčnou pěnu. Cena 1289 Kč.

Článek

Zimní měsíce bez čaje, horké kávy nebo třeba čokolády si jen těžko dokážeme představit. A rozhodně nemusíte zůstávat pouze u těchto klasik.

Také doma si můžete připravit různé kávové speciality nebo Matcha Tea Latté jako z kavárny. Konkurovat můžete i čajovnám a připravit si třeba čaj z ibiškového květu či květu slézu maurského.

Pokud potřebujete opravdu vypnout, vyzkoušejte japonskou čajovou specialitu, čaj Kagoshima Genmaicha. Tato kombinace čajových lístků druhé sklizně s praženou rýží genmai a čerstvým matcha práškem vám pomůže se uvolnit, a to díky obsahu kyseliny gamaaminomáselné, která uvolňuje stres. Čaj také obsahuje méně kofeinu, takže ho může vypít i více.

Stačí si tedy jen pořídit potřebné pomocníky v podobě konvice, kávovaru, mlýnku na kávu, napěňovače mléka a samozřejmě také různé čaje a dobrou kávu a můžete si začít užívat.

Anketa

Jakému nápoji dáváte přednost, když je vám zima?
Čaji
64,9 %
Kávě
14,7 %
Čokoládě
3,8 %
Grogu
13,7 %
Jinému
2,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 211 čtenářů.

Reklama

Související články

Do mini kuchyně pozvěte chytré spotřebiče

Ne v každé kuchyni lze mít vestavné spotřebiče. V takovém případě se spolehneme na chytré multifunkční přístroje, které snadno přemístíme z garsonky na chalupu...

Komfortní pohyb v kuchyni je k nezaplacení

Srdcem kuchyně je varné centrum, to je nejvíce vytížené. Zde trávíme skutečně hodně času. Není proto divu, že nejčastěji skloňovaným pojmem při navrhování...

Výběr článků

Načítám