Hlavní obsah

Stoličky ve tvaru přesýpacích hodin nebo špulek poslouží jako odkládací stolky i taburety

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drobný nábytek se zdá být v menších interiérech celkem nadbytečný, ale jen do chvíle, kdy potřebujeme improvizovat. Stoličky poslouží coby konferenční stolek, podnožka nebo provizorní sedací nábytek ve chvíli, kdy dorazí početnější návštěva, než jsme počítali.

Foto: Caffe Latte, Brabbu Design Forces

Stoličky Marble a Padaung ozvláštní moderní interiéry.

Článek

Nenápadný nábytek může zkrátka dobře posloužit tehdy, když potřebujete v interiéru vyřešit nějaký problém. Pokud na stoličky umístíte polštář, máte hned sedací nábytek navíc. Pokud je zakryjete talířem, můžete na ně umístit květináč. Když na ně dáte rozměrnější podnos, hned je na světě improvizovaný konferenční stolek.

Foto: Circu

Stolička Leroy se stane hravým doplňkem v mnoha interiérech.

Stoličky dobře poslouží i jako odkládací stolky nahrazující klasické noční stolky. Zejména v interiérech mladších generací tak bývají velmi oblíbené pro univerzálnost a různorodost použití.

Foto: Vitra

Designové kousky z Cork family poslouží jako stolky i stoličky.

Rozhodně přijdou vhod v méně vybavených interiérech a všude tam, kde se na nábytkových kouscích trochu šetří. Určitě je ocení i děti ve svých pokojích. Mohou je použít jako podstavce na složené hračky nebo nábytek do dětských stanů.

Foto: Caffe Latte

Stoličky s názvem Macchiato jsou vhodné do interiéru i exteriéru.

Pokud chcete odolnou stoličku, pak volte kousky z mramoru, který je aktuálně velmi trendy. Prim budou hrát i stoličky z odolných dřev, jako je dub, buk nebo ořech. Pokud budete stoličku často přemísťovat a využívat ji k řadě funkcí, pak volte subtilnější kousky s výpletem.

Foto: Caffe Latte, Sweetpea & Willow

Stolička Cocoa a Accra Bamboo zapadnou do interiérů v přírodním nebo boho stylu.

Do moderněji řešených interiérů vybírejte spíš tvarově střídmé a jednoduché stoličky. Do interiéru zařízeného v trendy boho stylu pak přijdou kousky z přírodních materiálů, které budou dobře ladit i k severskému nebo provence stylu.

Výmalba v letošní jemné broskvové barvě roku dodá interiérům šťávu

Tipy a trendy

Může se vám hodit na Zboží.cz: Dřevěné taburety, Dřevěné stoličky

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám