Hlavní obsah

Netradiční otvíráky pobaví svými tvary a okouzlí funkčností

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S letním obdobím se zvyšuje konzumace chlazených nápojů a hlavně limonád a piv ze zátkových lahví. Máme pro vás tipy na otvíráky, které budete chtít mít pořád při ruce, protože vám usnadní život a pobaví svými tvary nebo dalšími funkcemi.

Foto: Melody Maison, Monsterzeug

Otvírák může mít i podobu skulptury nebo se stát součástí kravaty

Článek

Pokud chcete otvírák, který vydrží plnit svou funkci po mnoho let, pak volte kousky z odolného kovu, ideálně z ocele. Podobu pak vybírejte podle svého životního stylu. Milovníci drinků a piv, do kterých se přidává citron nebo limetka, jistě ocení otvírák kombinovaný s malou pilkou na citrusy.

Foto: Yellow Octopus

Ti, kdo milují piva s limetkou ocení otvíráky s pilkou, kterou citrusy lehce přeříznete

Práce v horkém počasí je bezpochyby hodně vyčerpávající a doplňování tekutin je rozhodně nutností. Pro ty, kteří pracují na stavbě, je tak dobrým tipem otvírák umístěný přímo ve vodováze.

Foto: Monsterzeug

Otvírák kombinovaný s vodováhou ocení všichni řemeslníci, kteří si v létě rádi zchladí žáhu perlivým nápojem

Pokud chcete mít otvírák neustále u sebe, tak vhodnou volbou budou modely upevnitelné na klíče nebo nápadité otvíráky v podobě karty, které mají stejnou velikost jako běžná kreditka.

Foto: Oakdene Designs

Otvírák o velikosti karty zapadne do mnoha peněženek

Pořadatelé večírků, letních grilovaček a párty mohou ocenit otvíráky, které se neztratí, protože jsou rovnou umístěné na kbelících, chladicích nádobách nebo přepravkách na pivo a limonády. Vyhnou se tak tomu, že by někdo na přeplněném stole otvírák přehlédl.

Foto: Yellow Octopus

Otvíráky přímo na chladících nádobách nebo přepravkách jsou hodně praktické

I drobné praktické detaily dovedou zpříjemnit život a praktické otvíráky takovým detailem rozhodně mohou být. Pokud chcete stolování ještě vyšperkovat a dodat mu letní atmosféru, můžete zkusit zakomponovat kousky, které prostor pomyslně promění v rozkvetlou louku.

Jídelní stůl může rozkvést i bez živých květů. Talířky či ubrousky od skutečných květin často nerozeznáte

Tipy a trendy

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám