Hlavní obsah

Závěsné dekorace na květináče dodají interiéru na hravosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud vám vaše obydlí přijde nudné a hledáte inspiraci na to, jak mu dodat na originalitě a živosti, pak můžete zkusit zakomponovat nápadité závěsné dekorace na květináče. Šplhající králíčci nebo želvy na květníku jistě pobaví hlavně malé děti.

Foto: Ella James, Yellow Octopus

Díky drobným dekoracím budou květináče působit originálněji

Článek

Aby domov nepůsobil fádně a obyčejně, je třeba při jeho zařizování popustit uzdu fantasii. Ti, kteří mají rádi neotřelé prvky, mohou vsadit na dekorace, které se zavěšují na samotný kraj květináče. Ty ve tvaru drobných ptáčků na první pohled často nerozeznáte od skutečných zvířat, takže to, že jim bude věnována pozornost, je zaručeno.

Foto: Ella James

Každý květináč může mít odlišného obyvatele

Říká se, že krása je v detailu a v tomto případě to platí dvojnásob. Za pomoci hravých figurek proměníte obyčejné květináče v originální kousky s lehce uměleckým duchem.

Foto: Yellow Octopus

Dekorativní žabka dodá květináči na zajímavosti

Většina těchto dekorací je vyrobena z odolných a omyvatelných materiálů. Ne všechny jsou ale určeny do otevřeného exteriéru. Ty, které jsou určené na ven, mohou být třeba z odolné polypryskyřice, materiálu na bázi drceného kamene nebo z plastu.

Foto: Annabel James

Šplhající králíček pobaví malé i velké

Ti, kteří mají rádi funkční dekorace, mohou květináče dekorovat kousky, které slouží zároveň i jako zavlažovací systém. Jakékoliv zpestření se rozhodně počítá.

Foto: Yellow Octopus

Květináč změníte na samozavlažovací pomocí nápadité mrkve z plastu a keramiky

Závěsné dekorace na květináč dodají interiéru trochu surrealistického uměleckého ducha. Pokud ho chcete ještě více podtrhnout, můžete uplatnit i osvětlení ve tvaru klobouků.

Klobouky v interiéru dodají prostoru surrealistického ducha

Tipy a trendy

Může se vám hodit na Zboží.cz: Zahradní dekorace

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám