Hlavní obsah

Na šaty jí stačí dva šuplíky, za oknem svého budoáru má výhled jako milionáři

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Život na cestě nemusí nutně znamenat život v tábornických podmínkách. Obytná dodávka, v níž už rok brázdí Spojené státy 59letá Američanka Beverly Brownová, připomíná nejvíce ze všeho dámský budoár. Nechybí v něm ani krajky a bílý dřevěný nábytek. Jistou skromnost ale přece jen projevit musela, své šatstvo naskládá do dvou šuplíků.

BEZ KOMENTÁŘE: Američanka žije a cestuje v obytném voze, který vypadá jako dámský budoárVideo: AP

 
Článek

Poté, co děti dospěly a osamostatnily se, rozhodla se 59letá Beverly Brownová vyrazit na cesty po Státech. Od kamarádky si pořídila obytnou dodávku prakticky za hubičku. Tedy přesněji za 1500 dolarů (33 tisíc korun). Během posledního roku v ní procestovala už značnou část země.

Na jednom místě tráví noc až čtrnáct dní. Víc ne. A trasu si plánuje s pomocí seznamovací aplikace. Díky tomu má jistotu, že na novém místě vždycky najde spřízněnou duši, která vede podobný život.

Na místech, kam dorazí, se nejčastěji věnuje turistice a plavání ve volné přírodě.

Foto: Profimedia.cz

Beverly ve svém obydlí na kolech.

Ač na jedné straně žije v minimalistických poměrech, její dodávka vypovídá jasně o tom, že majitelkou je žena, která má svůj styl. Spíše než cokoli jiného připomíná svým zařízením dámský budoár. Nechybí zde bohatství krajek a deček, dřevěné, cukrově bílé skříňky, zkrátka to, co by dáma mohla potřebovat.

Pár proměnil interiér školního autobusu na barbie domeček, ve kterém žije

Tipy a trendy

Přesto je však život Beverly velmi skromný. „Mé oblečení se vejde do dvou šuplíků. Když se dívám na skříně plné oděvů a bot, říkám si ‚jaký je smysl toho všeho?‘. Myslím na všechny ty plážové domy, za které lidi museli utratit stovky tisíc dolarů, a já mám teď ten samý výhled zadarmo,“ svěřila se Beverly reportérům britské zpravodajské agentury SWNS.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

„Líbí se mi, že když se teď probudím, mám za okny dodávky pokaždé jiný výhled,“ pochvaluje si Beverly.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám