Hlavní obsah

FOTO: Houpání uklidní batole i dospěláky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohodová domácí atmosféra se v létě stěhuje na zahradu. Na terase či v klidném zákoutí si vychutnáme kávu nebo si do ruky vezmeme knihu, začteme se do příběhu a odpočineme si od každodenních starostí. Důležité je mít k dispozici pohodlné křesílko, venkovní sedačku či houpačku, jež nabízejí příjemný tvar a měkké komfortní polstrování. Nechte se inspirovat a svěřte své tělo houpavé terapii.

Foto: Mountfield

Houpačka Rio je třímístná, materiál vysoce odolná konstrukce z oceli. Má kvalitní spoje podporující stabilitu, pohodlné polstrování pro dlouhodobý relax. V nabídce v antracitové a hnědé barvě.

Článek

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Užijte si siestu pod širým nebem

Zdřímnout si po obědě, dopřát si chvilku klidu s knížkou či při poslechu hudby můžeme v teplých měsících na terase, balkonu nebo přímo v zahradě mezi stromy.

Připravte zahradní nábytek na novou sezonu

Možná jste se letos rozhodli pořídit zbrusu nový zahradní nábytek, možná využijete stávající a potřebujete ho jen uvést do kondice. Jak ošetřit ten starší...

Připravte se na lenošení na zahradě

Co by to bylo za léto bez relaxu na zahradě či terase? Pěkně se vyhřívat na pohodlné lenošce či houpačce, a když začne slunce pořádně pálit, otevřít slunečník,...

Výběr článků

Načítám