Hlavní obsah

Aby přesvědčil manželku k životu na cestách, proměnil vůz tak, jak by to udělal jen málokdo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šikovného, vynalézavého a nepochybně i velice statečného muže má balerína Ariana Dewingová z americké Kalifornie. Sám strávil praktický celý život v obytných vozech. Aby k takovému stylu života přiměl i partnerku, vytvořil jí pojízdný domov přesně podle jejího gusta. To, co by jedni nazvali růžovým peklem, vnímá Ariana jako ráj na čtyřech kolech.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Americká baletka má pojízdný Barbie domovVideo: Reuters

 
Článek

Původně běžný, na první pohled nijak výjimečný obytný vůz byl možná trochu zastaralý, možná i oprýskaný. Rozhodně ale nevzbuzoval ničí pozornost. Zato nyní, v novém růžovém kabátku, nenechá klidným nikoho, kdo jej spatří.

Patří manželům Arianě (33) a Erikovi (56) Dewingovým. Zatímco Eric v podobných obytných vozech a proměněných přívěsech prakticky strávil život, pro Arianu byl tento dobrodružný styl novinkou, která ji nijak zvlášť nelákala.

Eric na to šel proto chytře. Během pouhých čtyř týdnů vlastnoručně proměnil 10,6 metru dlouhý obytný vůz Damon Daybreak tak, aby se pro ni stal domovem snů. Háček tkví v tom, že jeho žena, profesionální baletka, má obrovskou slabost pro barbie životní styl. A to v praxi znamená růžovou barvu, kam se člověk podívá.

Dříve seriózně vyhlížející interiér vozu tak vypadá jako zvětšená verze domečku pro panenky. Po zemi jsou rozložené chlupaté růžové koberce, veškeré skříňky a další úložné prostory jsou natřené růžově, a dokonce i polstrování lavic má onen nezaměnitelný perleťově růžový potah. Také koupelna je zařízena v růžové a vše podtrhuje potah na víko toalety... Je chlupatý, růžový...

Jedinou výjimkou z růžového vybavení je tak patrně strop vozu, který je vymalován jako modravé nebe plné růžových červánků.

Zajímavé je, že zatímco růžová barva byla součástí plánované proměny automobilu od samého počátku, nálepka barbie obytného vozu přišla až časem a určitou náhodou.

Ariana s Erikem zrovna kdesi parkovali, když jejich vůz upoutal malou holčičku, která Arianu oslovila s dotazem, jestli tohle je opravdový barbie vůz. Ariana ji ujistila, že samozřejmě, a nabídla jí a jejím rodičům prohlídku svého království.

Pár proměnil interiér školního autobusu na barbie domeček, ve kterém žije

Tipy a trendy

Slova dívenky vnukla mladé ženě ideální název pro její instagramový účet, na němž sdílí pro své fanoušky spoustu videí a fotografií ze svého života v růžovém domově snů.

Na rozdíl od jiných lidí žijících v obytných vozech Ariana ale přiznává, že život na cestách není jen procházka růžovou zahradou, byť její verze k tomu má značně nakročeno.

Foto: Reuters

Ariana Dewingová a její barbie domov na kolech.

Měsíčně utratí až 400 dolarů (9362 korun – pozn. red.) za palivo a občas parkují pouze na okraji silnice. A to ještě tak, aby to nevypadalo, že kempují na nepovoleném místě.

Pro někoho ráj, pro jiného čiré zlo. Žena svůj dům proměnila v růžové království

Tipy a trendy

V každém případě už mají s Erikem naplánováno, že by si v budoucnu chtěli koupit nějakou nemovitost a začít růžové barbie obytňáky pronajímat podobně založeným nadšencům.

Proměna toho jejich, jak uvádí zpravodajská agentura Caters News, vyšla na 2000 dolarů, tedy na zhruba 47 tisíc korun.

Anketa

Jste také fanoušky Barbie stylu?
Ano, také!
2,3 %
Býval/a jsem, ale už mě to přešlo.
1,9 %
No, to mě opravdu míjí.
95,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 12174 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám