Hlavní obsah

To je divočina! Seriálová Sansa Starková prodává dům v Miami. Interiér není nic pro konzervativce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud Sansa Starková v seriálu Hra o trůny působila většinou poněkud upjatě, její představitelce, Sophie Turnerové, a jejímu muži, muzikantu Joe Jonasovi, je něco takového patrně zcela cizí. Jejich domov v Miami na Floridě, který se rozhodli prodat, působí značně extravagantně a na první pohled zaujme odvážnou směsí materiálů a sytých barev. Pár jej nabízí v přepočtu za 403 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Sophie Turnerová a její manžel Joe Jonas se rozhodli prodat svůj dům v Miami.

Článek

Umělecký pár si dům v uzavřené komunitě Bay Point pořídil teprve v loňském roce a nejdříve ze všeho jej nechal nově zařídit. Nové interiéry jim vytvořila americká interiérová designérka Sarah Ivoryová. Manželé pak do něj přesídlili a využívali jej jako svůj hlavní domov. Proč se rozhodli dům už po roce užívání prodat, není zřejmé, uvádí web deníku The Wall Street Journal.

Budova postavená okolo roku 1980 má 975 m2 užitné plochy a jejím centrálním místem je obývací pokoj s dřevěným kazetovým stropem ve výšce devět metrů. Jeho dominantou je oboustranný travertinový krb, o nějž se místnost dělí s jídelnou. Zasazen je do stěny obkládané korálem, stejný materiál je pak použit i na dalších místech v interiéru a také na části fasády. Jeho ozdobou kromě velkorysé fialovo-okrové sedací soupravy je vintage lustr ze skláren na ostrově Murano, druhý je pak umístěný v jídelně. Tam jsou na stěnách i ručně malované tapety prestižní značky de Gournay.

V interiéru byly před zásahem některé vodní prvky včetně jezírek s koi kapry, ty designérka přeměnila na vertikální zahrady, aby v domě navodila tropickou atmosféru.

V domě umístěném na 2000metrovém pozemku je celkem šest ložnic, přičemž ta hlavní je zařízena v bledě modré barvě. K zábavě slouží kulečníkový sál s výškou přes dvě podlaží a rozsáhlou knihovnou.

K volným chvílím je rovněž určena dvojice bazénů zasazená do dvora domu, z nichž jeden je vyhrazen pro dospělé, zatímco druhý je určen pro děti (manželé mají dvě).

Miley Cyrus si koupila nový dům za 190 milionů korun a vrací se zpět do Malibu

Jak bydlí VIP

Na zahradě lze objevit vířivku, na terase pak venkovní kuchyň. Pozemek hraničí s vodním kanálem, kde je 28 m dlouhý dok.

Herečka, jež ztvárnila i mladou Jean Greyovou ve snímku X-Men: Apokalypsa, se s manželem, jenž hraje s bratry v kapele Jonas Brothers, rozhodla dům nabídnout k prodeji, a to za 16,995 milionu dolarů, tedy zhruba 403 milionů korun.

Vánoční přehlídka čtenářů – hledáme symbol Vánoc

V každé rodině symbolizuje Vánoce něco jiného. Někde vytáhnou ze skříně po generace uchovávaný betlém, tu vyzdobí okna, jinde zase zavěsí na dveře věnec s chvojím. Co je symbolem Vánoc u vás? Co musíte nachystat, abyste si mohli říci: „Tak, a jsou tu zase Vánoce.“ Podělte se o kousek své sváteční atmosféry v naší tradiční vánoční přehlídce!

Snímky s krátkým popisem a údajem, odkud pocházíte, zasílejte na náš e-mail: bydleni@novinky.cz.

Boy George nabídl k prodeji svůj nádherný dům v Londýně skoro za půl miliardy korun

Jak bydlí VIP

Reklama

Související témata:
Sophie Turner
Sansa Stark

Související články

Výběr článků

Načítám