Hlavní obsah

Takový výhled rovnou z vany byste chtěli! Charlize Theronová nabídla k prodeji svůj dům v L. A.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svou rezidenci ve španělském stylu v losangeleské čtvrti Hollywood Hills se rozhodla nabídnout k prodeji herečka Charlize Theronová. Už na první pohled působí tento dům příjemným, vkusným a přitom uvolněným dojmem. Má bazén s organickými tvary, připomínající jezírko. Ovšem klenotem domu je výhled. Ten si budoucí majitel může užívat přímo z vany. Připravit si musí 89 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Charlize Theronová nabídla k prodeji svůj dům v Los Angeles

Článek

Dům s bělostnou fasádou a trojicí vysokých oken zakončených lomeným obloukem byl postaven na konci 60. let minulého století. Sedlovou střechu s mírným sklonem pokrývá pálená krytina v režném provedení. Stačí sejít pár schodů od domu dolů a člověk se ocitne na kameny dlážděné terase s posezením pod slunečníky a s bazénem v podobě umělého jezírka, do nějž přitéká voda z maličkých vodopádů.

Tak vypadá na první pohled dům, který je možné objevit na úbočí pohoří Hollywood Hills a jenž se rozhodla nabídnout k prodeji americká herečka jihoafrického původu Charlize Theronová.

Dům, ve kterém bydlel Freddie Mercury, je na prodej

Jak bydlí VIP

Právě umístění v hornaté krajině nad Los Angeles dodává místu to pravé kouzlo. Ač zde má člověk pocit absolutního klidu a soukromí, má výhled na životem pulsující město i okolní nádhernou krajinu. A pokud jeho nový majitel nebude příliš hýbat s aktuální dispozicí, bude si moci tohoto skvělého výhledu dopřávat i rovnou z vany.

Dům má celkovou užitnou plochu 288 čtverečních metrů a je řešen jako patrový. Trojici ložnic doplňuje stejný počet koupelen a jedna samostatná toaleta. Srdcem domova je obývací místnost vysoká přes dvě podlaží se stropem sahajícím až pod střechu nesenou masivními dřevěnými trámy a s dřevěným podbitím.

Velmi hezkým a zajímavým řešením je umístění krbu v obývacím pokoji. Je totiž vsazen do jedné z kratších stěn obdélníkové místnosti, přičemž po obou stranách je lemován úzkými okny sahajícími od země až ke stropu.

Menší, méně formální obývací pokoj tvoří jeden velký prostor s kuchyní. Ta je uspořádaná do písmene U a na centrální ostrůvek navazuje jídelní stůl. V kuchyni se nápaditě doplňují matné bílé povrchy skříněk s lesklými bílými povrchy pracovních ploch a matným nerezem velkých spotřebičů.

Celý interiér působí velice příjemným, vkusným a přitom domáckým dojmem, v němž je zřetelně patrný důraz na přírodní materiály.

Jak informuje bulvární deník Daily Mail, Charlize Theronová, jež je držitelkou Oscara za film Zrůda, dům koupila před 20 lety a nyní se rozhodla jej prodat. Jeho cena činí 3,8 milionu dolarů, tedy zhruba 89 milionů korun.

Tento nový dům Bradleyho Coopera je jako vytržený z anglického venkova. Je ovšem v Pensylvánii

Jak bydlí VIP

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám