Hlavní obsah

Jako z cukrkandlu. Emma Stoneová prodává svůj dům v Los Angeles

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Romanticky zařízený interiér, jenž na fotkách působí jako z cukrkandlu, má dům, který v minulých dnech nabídla k prodeji čerstvá držitelka Zlatého glóbu za výkon ve filmu Chudáčci Emma Stoneová. Nemovitost stojí v losangeleské čtvrti Westwood a jeho cena v přepočtu činí zhruba 91 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Emma Stoneová nabídla k prodeji svůj dům v Los Angeles.

Článek

Dvoupodlažní dům postavený ve 20. letech minulého století ve španělském stylu je možné objevit v žádané lokalitě Comstock Hills. Herečka jej koupila v roce 2019 a brzy poté jej nechala renovovat.

Na jeho zadní straně dokonce přibyla přístavba, aby bylo možné uvnitř rozšířit kuchyň. Jak ale sdělil webu The Wall Street Journal realitní makléř Eric Leavy z realitní kanceláře Sotheby’s International Realty, jenž má prodej domu na starosti, při renovaci byly zachovány původní detaily včetně trámového stropu v obývacím pokoji a dlážděného nádvoří před domem. Na pozemku přibyl rovněž domek pro hosty s jednou ložnicí, obývacím pokojem a kuchyní.

Bývalá tenisová jednička Wozniacká prodává svůj penthouse. Má dvě terasy, bazén i ohniště

Jak bydlí VIP

V hlavním domě jsou další tři ložnice a celková užitná plocha nemovitosti, včetně domku pro hosty činí 304 m2.

Zmiňovaná kuchyň je kvůli přístavbě jedinou místností v přízemí, která má strop sahající až pod sedlovou střechu. Díky rozšíření bylo možné do místnosti vložit i jídelní zónu se stolem se skleněnou deskou (v domě je ovšem i samostatná jídelna určená pro formálnější příležitosti).

Na kuchyň navazuje prostor s posezením, přes nějž vede cesta ke dveřím vedoucím na zahradu. V obývacím pokoji nechybí krb, před nímž tvoří posezení trojice sedaček a konferenční stůl opět se skleněnou deskou.

Interiéru vládne bílá výmalba, kterou doplňují četné květinové motivy a plochy a prvky v pastelových barvách. Sjednocujícím prvkem interiéru jsou pak dřevěné podlahy.

Jak web dále upřesňuje, pětatřicetiletá rodačka z Arizony používala dům k přechodnému bydlení, když s rodinou pobývala v Los Angeles. Kromě něj vlastní také nemovitost v texaském Austinu a byt v New Yorku. Losangeleský dům je momentálně na prodej, a to za cenu 3,995 milionu dolarů, tedy zhruba 91 milionů korun.

Anketa

Líbí se vám interiéry zařízené v romantickém stylu?
Ano, to je moje!
15,4 %
Někdy docela i ano.
26,9 %
Obvykle moc ne.
46,2 %
Nikoli. Je to zlo!
11,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1687 čtenářů.

Něco pro milovníky zlaté éry filmu: Dům, v němž žili Paul Newman a Joanne Woodwardová, se objevil na trhu

Jak bydlí VIP

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám