Hlavní obsah

Ranč, jenž patřil Patricku Swayzemu, je k mání. I s dvojicí kachen jménem Baby a Johnny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ranč na předměstí Los Angeles, jenž patříval herci Patricku Swayzemu, má dnes sice již jiného majitele, stále ovšem nese jméno, které mu zesnulý představitel Johnnyho z filmu Hříšný tanec dal – Rancho Bizarro. A roztomilou zajímavostí jistě je, že kachny, které na ranči chovají, se jmenují Baby a Johnny, tedy podle hlavních postav zmíněného snímku. Ranč je nyní k mání za 104 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Dům, v němž bydlel herec Patrick Swayze, je na prodej.

Článek

Idylický ranč z roku 1940 v San Fernando Valley v Kalifornii nadchne bez pochyby všechny milovníky jezdectví a filmové klasiky. Stojí totiž na 1,8hektarovém pozemku, kde nechybí plně vybavené stáje pro jedenáct koní, jízdárna a také dva výběhy pro další domácí zvířata. V jednom z nich je dvojice koz jménem Cocoa a Caramel (tedy Kakao a Karamel) a ve druhém se roztomile kolíbají na svých žlutých nožkách dvě bílé kachny. Jedna se jmenuje Baby a druhá Johnny.

To podle hlavních postav filmu Hříšný tanec z roku 1983. A právě Patrick Swayze, který v něm ztvárnil Johnnyho, si ranč hned o rok později koupil a choval na něm arabské plnokrevníky. Herec zde žil se svou ženou Lisou Niemoiovou až do roku 2009, kdy zemřel na rakovinu slinivky.

Ranč, jak připomíná web Mansion Global, v roce 2015 od vdovy koupila filantropka a dědička ropného impéria Aileen Gettyová, která jej nechala zrekonstruovat a znovu zařídit.

Samotný obytný dům je přízemní, má užitnou plochu 327 m2 a jsou v něm tři ložnice a čtyři koupelny. Stropy místností sahají až pod střechu, která má sedlový tvar s mírným sklonem. Stěny jsou většinou obloženy dřevěnými panely, které jsou buď ponechány v přírodní barvě, nebo natřené na bílo. Obdobně jsou řešeny i stropy, kde jsou trámy rovněž buď přírodní, nebo bílé.

V bílé barvě je rovněž zařízena kuchyň se spoustou dřevěných skříněk. Obývací pokoj, jídelna a ložnice jsou pak ve stylu, který lze označit jako boho-chic.

Jak upozorňuje web Daily Mail, ranč, který už herec pokřtil na Rancho Bizarro a který tento název stále nese, je v současné době na prodej za 4,5 milionu dolarů, tedy zhruba 104 milionů korun.

Anketa

Líbilo by se vám bydlet na ranči a chovat koně?
Ano, to je můj sen!
15,5 %
Docela ano.
51,1 %
Nevím, vůbec si to neumím představit.
11,8 %
Ani moc ne.
12 %
Jenom to ne...
9,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4169 čtenářů.

Sídlo, kde bydleli JLo a Ben Affleck, je k mání za téměř 2 miliardy. Zájemce se může těšit na velké kino i vinný sklep

Jak bydlí VIP

Může se vám hodit na Zboží.cz: DVD: Hříšný tanec, Duch

Reklama

Související témata:
Patrick Swayze

Související články

Výběr článků

Načítám