Hlavní obsah

George Clooney si během filmování užívá na luxusní jachtě v Austrálii

Holywoodský herec George Clooney pobývá v současnosti společně se svou ženou Amal a čtyřletými dvojčaty Ellou a Alexandrem na souostroví Whitsundays Islands, kde natáčí nový film Ticket to Paradise (Lístek do ráje). Ve chvílích odpočinku si na ostrovech severovýchodně od australského Queenslandu pravděpodobně dopřává odpočinek i na pronajaté luxusní jachtě.

Foto: Profimedia.cz

George Clooney během natáčení filmu Ticket to Paradise (Lístek do ráje) bydlí na ostrově Hamilton.

Článek

Hvězda snímků Dannyho parťáci, Bratříčku, kde jsi? nebo legendární televizní Pohotovosti v současnosti natáčí novou romantickou komedii Ticket to Paradise, ve které mu je partnerkou Julia Robertsová.

Foto: Profimedia.cz

George Clooney s manželkou Amal

George Clooney má údajně bydlet v pronajaté vile na ostrově Hamilton, který patří do souostroví Whitsunday Islands, jež je součástí Velkého bariérového útesu. Velmi romantické prostředí si pak patrně užívá společně se svou rodinou i na pronajaté 25 metrů dlouhé jachtě M.V Alani.

Superjachta poháněná sluncem je inspirována vikinskými plavidly

Muži

Jak uvádí společnost Luxury Yachts Whitsundays, která jachtu vlastní, na plavidle může nocovat až šest hostů, kteří mají k dispozici prostorný salonek s velkou TV a jídelním koutem pro osm stolovníků. Součástí zařízení jachty je ovšem i rozlehlá a skvěle vybavená kuchyň.

Ke spánku se obyvatelé mohou uložit v hlavní kajutě s manželskou postelí ve velikosti king size a vlastní koupelnou, eventuálně v další kajutě zařízené rovněž manželskou postelí či v jedné ze dvou menších jednolůžkových kajut.

Nejvyšší palubu lodi zabírá vyhlídková plošina se spoustou příjemného posezení a barem. Součástí vybavení je rovněž dlouhá nafukovací klouzačka do vody. Loď má vlastní stabilní posádku, která se stará o její chod i pohodlí klientů.

Jak upozorňuje web Daily Mail, herec na jachtě určitě nebydlí trvale, k tomu mu slouží patrně výše zmíněná vila, pojmenovaná Papillon, na lodi ovšem pravděpodobně tráví s rodinou volné chvíle mezi natáčením.

Pronájem jachty na pět dní činí 9000 australských dolarů, tedy zhruba 145 tisíc korun.

Obytná loď nabízí moderní prostředí, posilovnu i výhled na Tower Bridge

Tipy a trendy
Foto: Profimedia.cz

Přístaviště ostrova Hamilton

Ve filmu Ticket to Paradise hrají George Clooney s Julií Robertsovou rozvedené manžele, kteří cestují na Bali, jež ve filmu znázorňuje právě prostředí australských ostrovů, aby své dceři (Kaitlyn Deverová) zabránili ve svatbě.

Anketa

Líbilo by se vám trávit dovolenou na luxusní jachtě?
Ano, to by bylo báječné!
77,9 %
Pravděpodobně ano.
3,4 %
Záleželo by asi na tom, s kým...
6,7 %
Asi bych se tam necítil/a moc dobře.
2,4 %
Ne, děkuji, o takové věci nestojím.
9,6 %
Celkem hlasovalo 1662 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám