Hlavní obsah

Toyota Corolla se převlékla do šatů od Suzuki, vzniklo nové kombi

Novinky, Milan Lažanský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Suzuki představuje již druhou převlečenou Toyotu. Po SUV Across, které je Toyotou RAV4, tentokrát stejnou kúrou prošla i Toyota Corolla. Značka s ostrým S ve znaku tak může nabízet hybridní kombi - Suzuki Swace.

Foto: Suzuki

Suzuki Swace

Článek

Úzká spolupráce dvou japonských automobilek nese letos své ovoce. Podobně jako u acrossu značka nic velkého nevymýšlela a na Toyotu Corolla nasadila jen svá loga, odlišně tvarován je přední nárazník.

SUV Across míří na český trh, jde o Toyotu RAV4 se znaky Suzuki

AutoMoto

Ani uvnitř se od dárce orgánů v ničem významném neliší. Dominantou je tedy jen osmipalcový dotykový displej infotainmentu, celková architektura vnitřku bude řidičům Toyoty povědomá. Zavazadelník nabídne základní objem 596 litrů.

Foto: Suzuki

Suzuki Swace

Foto: Marek Bednář, Novinky

Toyota Corolla TS GR Sport

Suzuki Swace se bude prodávat alespoň prozatím výhradně v karoserii kombi s hybridním pohonným ústrojím. Jde o slabší z full-hybridů corolly, tedy o kombinaci osmnáctistovky s elektromotorem a baterií o kapacitě 3,6 kWh. Systémový výkon činí 90 kW, 122 koní.

Prodej nového kombi Suzuki Swace začne na evropských trzích během letošní zimy. Suzuki se o bližší informace podělí v příštích týdnech.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám