Hlavní obsah

Prodejce v JAR při divoké jízdě naboural zákazníkovi auto ještě před předáním

Velkou smůlu měl během minulého týdne jeden zákazník automobilky Ford v Jihoafrické republice. Jeho úplně nový Ranger Raptor totiž poměrně vážně naboural jeden z prodejců, jenž mu ho vezl předvést.

Článek

Na internetu se během uplynulého týdne začaly objevovat snímky nového, ale poměrně výrazně poškozeného Fordu Ranger Raptor. Na sociálních sítích se pak objevila informace o tom, že snímky pocházejí z vážné nehody, kterou způsobil zaměstnanec jednoho dealerství Fordu v Jihoafrické republice.

Prodejce údajně právě odvážel nový vůz za přibližně 1,5 milionu korun šťastnému majiteli na projížďku, což se ale nepovedlo, uvádí jihoafrický web Car Magazine, který zveřejnil i video z celé události, na kterém je vidět, že dotyčný auto cestou při nehodě vážně poškodil.

V tuto chvíli není jasné, proč k nehodě došlo, ale podle záběrů se dá usoudit, že se auto při poměrně nízké rychlosti převrátilo. Během nehody došlo k poškození přední části vozu, A-sloupků, střechy, zpětného zrcátka, kapoty i čelního skla.

Zvláště znepokojující informace zmiňovaného webu je však ta, že se nový majitel údajně o nehodě již zaplaceného pick-upu dozvěděl až v momentě, kdy si do showroomu přijel své auto vyzvednout.

Za volantem nového Fordu Ranger Raptor: Supersport do terénu

Testy

Reklama

Související články

Po Fordu Fiesta v Evropě končí i Kia Rio

Další pevná součást evropské nabídky malých vozů opouští trh. Po Fordu Fiesta je tomu tak i v případě Kie Rio. Letos už lze vybírat jen ze skladových zásob,...

Výběr článků

Načítám