Hlavní obsah

Maserati poprvé ukazuje model GranCabrio

Automobilka Maserati potvrdila, že skutečně představí model GranCabrio, konkrétně v roce 2023. Jedná se přitom o vůz GrandTurismo ve verzi bez střechy, který si nyní můžeme poprvé prohlédnout díky oficiálním fotografiím prototypu.

Foto: Maserati

Maserati GranCabrio

Článek

V roce 2023 se od Maserati všichni milovníci italských kabrioletů dočkají velkého dárku. Automobilka totiž oficiálně potvrdila, že se nachází v poslední fázi testování svého nového kabrioletu GranCabrio, který už se v maskování prohání po ulicích Modeny.

Nová edice od Maserati oslavuje první ženu, která závodila ve formuli 1

AutoMoto

Maserati testování potvrdilo i prostřednictvím oficiálních fotografií, které nabízejí první pohled na tuto novinku. Z vozu je ovšem vidět jen elegantní linie, výrazná maska a sportovní koncovky výfuku. Stejně jako GranTurismo pravděpodobně nabídne dvakrát přeplňovaný motor V6 o objemu tří litrů a výkonu 483 koní.

Foto: Maserati , Bez zdroje

Maserati GranCabrio

Očekává se, že mimo standardní V6 kabriolet dorazí i se zesílenou verzí šestiválce s výkonem 543 koní. Maserati navíc potvrdilo, že na trh přijde i elektrická verze s výkonem, který bude přibližně odpovídat verzi GranTurismo Folgore. Očekávejme proto, že bude mít přibližně 750 koňských sil a osmisetvoltovou baterii.

Maserati GranCabrio po dlouhé době vrátí na trh otevřený elektromobil

AutoMoto

Vůz by měl nyní absolvovat standardní silniční testování, které by mělo skončit přibližně na konci příštího jara. Maserati pravděpodobně novinku představí v roce 2023 s tím, že na trh dorazí začátkem roku 2024.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám